“2020 - Un an de viata rotunda”,
sambata 25 ianuarie 2020

Vrei sa traiesti usor si frumos in 2020?

Te-ai saturat sa te lasi pe tine intotdeauna pe locul 2 (sau chiar 3 sau 4…) al vietii tale?

Esti hotarat ca  2020 sa fie cu adevarat un An Nou pentru tine?

Te invit atunci la cea de-a cincea editie a programului “2020 – Un an de viata rotunda”!

Un-an-de-viata-rotunda-Raluca-Mohanu-300x300

Iata ce iti propun:

Iti iei “Ramas Bun” de la 2019. Te bucuri de ceea ce ai deja in viata ta si lasi acest an sa plece, cu bucuriile si momentele sale mai dificile, cu lectiile sale pentru tine. Exersezi cum iti poti schimba convingerile limitative care uneori te-au blocat in acest an. Afli metode practice despre cum poti renunta la ceea ce nu iti mai este util, pentru a crea spatiu de crestere pentru tine in 2020.

Visezi cu “ochii deschisi” la 2020. Iti dai voie sa iti imaginezi un an care te-ar ajuta cel mai mult sa evoluezi, un an in care sa fii aliniat misiunii tale personale. Stii cum vrei sa cresti si sa contribui in 2019. Iti stabilesti intentii puternice pentru acest an prin care sa ai grija de corpul, mintea, emotiile si spiritul tau. Vizualizezi viata ta implinita, in care pasivitatea si agitatia au fost inlocuite de actiune coerenta si constanta.

Te apuci de treaba. Intelegi ceea ce nu se spune de obicei despre “legea atractiei” – faptul ca pe langa intentie, “munca” (citeste obiceiurile zilnice) este esentiala. Gasesti cele mai bune modalitati pentru tine de a crea un “context de inevitabilitate” pentru ca lista ta de “New Year’s  Resolutions” sa se intample. Descoperi cum sa scapi de rutinele care te blocheaza si nu te mai lasi distras de activitati care nu te dezvolta.

Ce vei obtine din acest workshop?

  • Lista motivelor tale de recunostinta pentru anul 2019
  • Ritualuri simple si puternice de renuntare la tot ceea ce nu iti mai serveste (obiecte, convingeri limitative, emotii, idei, obiceiuri)
  • “Dream Board”-ul tau (viziunea ta exprimata prin colaj) pentru 2020
  • Principalele tale intentii si obiective pentru 2020
  • Lista obiceiurilor zilnice care sa iti sprijine intentiile pentru 2020
  • Modalitati practice de stabilire si mentinere a obiceiurilor pe termen lung

Cum va fi acest workshop?

Vei lucra experiential, combinand tehnici de coaching (gestionarea tranzitiilor, vizualizarea, credinte si valori, dezvoltarea obiceiurilor) cu elemente inspirate din terapia prin arta (exercitii cu imagini, colaj). Va fi un workshop interactiv in care iti vei antrena toate cele patru inteligente (corpul, emotiile, mintea si spiritul).

Care este investitia ta?

Pretul workshop-ului este de 700RON.

Beneficiezi de urmatoarele reduceri cumulative:

  • 10 % daca esti membru in comunitatea Steps4Change (client de coaching individual sau participant la cel putin un curs deschis)
  • 10% daca platesti pana in data de 18 ianuarie 2020
  • 10% daca ai participat la workshop-ul “Happy End 2019” din data de 11 decembrie 2019

Plata se face prin cont bancar; mai multe informatii despre cum poti efectua plata vei primi prin email in urma inscrierii.

Unde?

La Seeds for Happiness, Strada Fabrica de Chibrituri nr 16, sala Happy (demisol).

Cand?

Sambata, 25 ianuarie 2020 ora 9:30 – 18:00.

Cum te inscrii?

Inscrie-te acum trimitand un email la adresa raluca.mohanu@gmail.com