2022 – Pasii Tai catre Schimbare

sambata, 29 ianuarie. Orele 10:00 – 13:00, online

*lansarea formarii in coaching “Pasi pentru Schimbare” editia 2022 (descrierea detaliata a formarii o gasesti aici.

Te invitam cu drag la webinarul gratuit “2022 – Pasii Tai catre Schimbare” care va avea loc sambata, 29 ianuarie incepand cu ora 10!

La inceput de an, te invitam sa descoperi cum COACHINGUL te poate inspira:

1.       Sa ai viziunea ta despre cum acest an poate deveni cel mai bun an pentru tine. Folosind exercitii de vizualizare, prin coaching te poti transpune cu ochii mintii dar mai ales ai sufletului in ceea ce iti doresti, dandu-ti voie sa simti ca si cum “ai fi deja acolo”. Lasi sa vina catre tine imagini, sunete si senzatii ale succesului si te deschizi fata de ceea ce este cu adevarat important pentru tine in acest an.

2.       Sa intelegi dimensiunea sistemica a obiectivelor tale. Coachingul te ajuta sa iti largesti perspectiva asupra a ceea ce iti doresti. Te invita sa explorezi care este impactul obiectivelor tale asupra sistemelor tale de apartenenta (familia de origine, relatia de cuplu, copiii, prietenii, colegii, clientii, comunitatea etc). Prin coaching iti valorizezi mai bine resursele, atat din interiorul, cat si din exteriorul tau.

3.       Sa “te opresti”, sa iti dai timp tie pentru reflectie. Sa iesi putin din goana (chiar si din cea dupa obiective J), sa te detasezi si sa iti adresezi intr-o stare de liniste intrebarile fundamentale: Ce este adevarat important pentru tine in acest an? Care este dorinta sufletului tau? Cum poti trai mai usor si mai frumos? Care este calea ta de a fi in armonie cu tine, cu lumea si cu Viata?

Cine sunt facilitatorii?

sunt coachi cu experienta solida, acreditati international. Aduc in acest workshop tehnici avansate de coaching, dorinta de contributie si deschiderea spirituala – toate trei regasindu-se si in scoala de coaching creata impreuna “Pasi pentru Schimbare”.

Când?

Sambata, 29 ianuarie online, intre 10:00 – 13:00 (cu o pauza de 15 minute in jur de ora 11:30)

Care este pretul de participare?

Acest webinar este gratuit, onorand dorinta de contributie a facilitatorilor si intentia de a lansa scoala de coaching “Pasi pentru Schimbare” 2022.

Cum te inscrii?

 Inscrie-te accesand linkul https://forms.gle/ATTWi91T2kWoECH27 pana miercuri, 26 ianuarie. In  urma inscrierii vei primi linkul de conectare