Workshop

Antreprenoriat in Coaching”, 22 – 24 septembrie 2021

ONLINE
introdcere-in-coaching-raluca-mohanu
Iti propunem un workshop practic de 3 zile la sfarsitul caruia sa ai nu doar propriul tau plan de business de coaching, ci si increderea si hotararea de a-l pune in aplicare. Te asteptam online, in 22 – 24 septembrie 2021!
Agenda workshop-ului este:
ZIUA 1
DORU CURTEANU
DORU CURTEANU
RALUCA MOHANU
RALUCA MOHANU
RAREȘ ZLĂTARU
RAREȘ ZLĂTARU

1. Antreprenoriatul in coaching. Coachingul, de la hobby la o activitate lucrativa. Managementul timpului si energiei in antreprenoriat. Coachul expert versus Coachul antreprenor.

2. Cine sunt eu si cum ma diferentiez? Misiunea si valorile personale reflectate in antreprenoriat. “Avatarul” de client si nisa de clienti vizata. Unique Selling Proposition.

3. Schita planului de business. Start-up in coaching. Planul de dezvoltare: scopul business-ului de coaching, capitalul, portofoliul de produse si servicii, clientii, echipa, furnizorii, pretul, strategiile de marketing si vanzari.

4. Indicatorii de business: Balance Scorecard (Financiar / Relatia cu clientii / Procese interne / Crestere si dezvoltare).

ZIUA 2
MIHAI POPA RADU
MIHAI POPA RADU
RAREȘ ZLĂTARU
RAREȘ ZLĂTARU

5. Brandul personal in coaching (Mihai Popa Radu) – Cum sa imi identific si sa imi formulez brandul personal. Identificarea stilului meu de coaching in functie de cine sunt si cu cine vreau sa lucrez. Cum sa imi comunic brandul personal si sa imi atrag clientii doriti. Pozitionarea in piata de coaching.

6. Vanzarea serviciilor de coaching (Rares Zlataru) – Marketing, promovare & procesul de vanzare in coaching. “Cold calling” versus “repeated business”. “Sales funnel” – calatoria clientului de coaching. Canale de vanzare offline si online. Strategii si mesaje de vanzare eficiente.

ZIUA 3
DORU CURTEANU
DORU CURTEANU
MIRELA SABAU
MIRELA SABĂU

7. Relatia cu banii in coaching. Relatia mea cu banii; cum cer si cum primesc bani pentru coaching. Cum calculez pretul potrivit mie pentru serviciile de coaching.

8. Contractarea si aspectele juridice in coaching. Contractarea ca proces : Contractul psihologic. Crearea unei relatii Adult – Adult. Stabilirea clara a rolurilor. Contractul cu clientul. Contractul cu Compania care plateste coaching pentru un angajat sau colaborator. Aspecte legate de alte contracte. Tehnici de negociere in contractele de coaching. Etica de afaceri in coaching.
Primii pasi legati de constituirea unei firme: SRL, PFA, asociatie; avantaje si dezavantaje. GDPR in coaching. Codul CAEN. Q&A aspecte legal

Cine sunt facilitatorii?
CÂND VA AVEA LOC?
22 – 24 septembrie, 9.30 – 17:00, online
UNDE VA AVEA LOC?

Online, vei primi linkul de participare dupa inscriere

CARE ESTE INVESTIȚIA TA?

450 de euro + TVA cu urmatoarele discounturi cumulative:
– 10% pentru plata integrala pana la 15 septembrie
– 10% daca esti absolvent al programului de formare in coaching “Steps for Change”
Vei primi detaliile platii dupa inscriere.

CUM TE ÎNSCRII?

Prin email, la raluca.mohanu@gmail.com