Antreprenoriat in Coaching”, 22 – 24 septembrie 2021
ONLINE
Esti proaspat absolvent al unui curs de coaching si esti interesat sa sa iti transformi pasiunea intr-o profesie?
Esti deja coach si iti doresti sa iti cresti businessul de coaching?
Iti doresti sa afli solutii de business direct de la coachi de succes sau de la consultantii lor de business?
Iti propunem un workshop practic de 3 zile la sfarsitul caruia sa ai nu doar propriul tau plan de business de coaching, ci si increderea si hotararea de a-l pune in aplicare. Te asteptam online, in 22 – 24 septembrie 2021!
Agenda workshop-ului este:
ZIUA 1
DORU CURTEANU
RALUCA MOHANU
RAREȘ ZLĂTARU
1. Antreprenoriatul in coaching. Coachingul, de la hobby la o activitate lucrativa. Managementul timpului si energiei in antreprenoriat. Coachul expert versus Coachul antreprenor.
2. Cine sunt eu si cum ma diferentiez? Misiunea si valorile personale reflectate in antreprenoriat. “Avatarul” de client si nisa de clienti vizata. Unique Selling Proposition.
3. Schita planului de business. Start-up in coaching. Planul de dezvoltare: scopul business-ului de coaching, capitalul, portofoliul de produse si servicii, clientii, echipa, furnizorii, pretul, strategiile de marketing si vanzari.
4. Indicatorii de business: Balance Scorecard (Financiar / Relatia cu clientii / Procese interne / Crestere si dezvoltare).
ZIUA 2
MIHAI POPA RADU
RAREȘ ZLĂTARU
5. Brandul personal in coaching (Mihai Popa Radu) – Cum sa imi identific si sa imi formulez brandul personal. Identificarea stilului meu de coaching in functie de cine sunt si cu cine vreau sa lucrez. Cum sa imi comunic brandul personal si sa imi atrag clientii doriti. Pozitionarea in piata de coaching.
6. Vanzarea serviciilor de coaching (Rares Zlataru) – Marketing, promovare & procesul de vanzare in coaching. “Cold calling” versus “repeated business”. “Sales funnel” – calatoria clientului de coaching. Canale de vanzare offline si online. Strategii si mesaje de vanzare eficiente.
ZIUA 3
DORU CURTEANU
MIRELA SABĂU
7. Relatia cu banii in coaching. Relatia mea cu banii; cum cer si cum primesc bani pentru coaching. Cum calculez pretul potrivit mie pentru serviciile de coaching.
8. Contractarea si aspectele juridice in coaching. Contractarea ca proces : Contractul psihologic. Crearea unei relatii Adult – Adult. Stabilirea clara a rolurilor. Contractul cu clientul. Contractul cu Compania care plateste coaching pentru un angajat sau colaborator. Aspecte legate de alte contracte. Tehnici de negociere in contractele de coaching. Etica de afaceri in coaching. Primii pasi legati de constituirea unei firme: SRL, PFA, asociatie; avantaje si dezavantaje. GDPR in coaching. Codul CAEN. Q&A aspecte legal
Cine sunt facilitatorii?
RALUCA MOHANU
DORU CURTEANU
MIHAI POPA RADU
RAREȘ ZLĂTARU
MIRELA SABĂU
RALUCA MOHANU
Master Coach acreditat international si membra fondatoare a Asociatiei Romane de Coaching. O implineste sa lucreze cu alti coachi, sustinandu-i in dezvoltarea lor profesionala si personala. Timp de 10 ani a colaborat cu scoala de coaching Noble Manhattan, lucrand cu coachi in formare ca trainer, mentor si supervizor. De 6 ani este Coaching Manager in cadrul comunitatii AS (Andy Szekely) Training & Coaching, oferind training si mentoring pentru dezvoltarea competentelor de coaching ale facilitatorilor. Din 2020 a fondat scoala de coaching “Pasi pentru schimbare’ si din 2017 faciliteaza programul de practica si supervizare in coaching, “Excelenta in Coaching”.
DORU CURTEANU
este coach pentru lideri si echipe acreditat la nivel international de catre European Mentoring and Coaching Council (EMCC Global) si vicepresedinte pentru acreditare si supervizare la EMCC Romania din care fac parte din 2015. In ultimii 10 ani s-a pregatit si a practicat coachingul individual si de echipa sprijinind antreprenori, echipe de management si de vanzari sa isi atinga tintele de afaceri dorite si sa prospere in acest proces. Este certificat in coaching sistemic de echipa si coaching bazat pe metoda constelatiilor sistemice familiale si organizationale. Se bucura sa poata da mai departe altor coachi ceea ce a invatat si descoperit in practica sa astfel incat ei sa se dezvolte si sa poata oferi mai departe clientilor lor acces la mediul extraordinar de invatare, evolutie si implinire care este coachingul.
MIHAI POPA RADU
este unul dintre primii coachi romani acreditati international (2004), formator de coachi (a predat la scolile Noble Manhattan si One2Coach) si Managing Partner al companiei Seeds for Success Leadership Solutions (www.seedsforsuccess.ro). Desemnat de 2 ori Coachul Anului In Romania, Mihai imbina experienta acumulata pe parcursul celor peste 4800 de ore de coaching individual si a sutelor de ore de coaching de echipa oferite in cei 17 ani de practica, cu intelegerea profunda a elementelor care contribuie la succesul unei afaceri, inclusiv un Executive MBA. Mihai are o bogata experienta in zona de marketing, comunicare si branding, lucrand peste 10 ani in pozitii de conducere in diferite agentii de publicitate precum Leo Burnett sau Graffiti BBDO.
RAREȘ ZLĂTARU
este consultant de Business si Business Developer. In prezent Partner Manager la DBV Management & Training, Rares are in portofoliu cateva proiecte deosebite, unele dintre ele ”de suflet”:
– dezvoltarea programelor de educație pentru adulti: Bootcamp , City Camp, Membership Elite Schoool in Romania – pentru Andy Szekely , cu care a colaborat aproape 4 ani de zile, dezvoltarea a peste 17 centre regionale de educatie pentru adulți
– dezvoltarea Academiei de Tenis Victor Hanescu
– dezvoltarea celei mai bune Academii de specializare in hairstyling – ED Education
– dezvoltarea canalului de vanzari si customer care pentru clinica de nutritie Kilostop
– organizarea si marketarea programelor de educatie pentru adulti pentru Raluca Mohanu, Dan Luca, Victor Toriani Gorea
– proiecte de consultanta, training si strategii de marketing pentru zeci de companii din segmentul corporate
MIRELA SABĂU
este o sustinatoare a Comunitatii “Pasi pentru Schimbare”. In viata profesionala este avocat, lector, coach si antreprenor. De 23 de ani practica avocatura (consultanta de afaceri, infrastructura, achizitii, contracte), fiind partenera in firma “Margarit, Florov si Asociatii”. A lucrat cu corporatii, a format echipe, se implica in managementul societatii de avocatura, participa la deciziile firmei sale de constructii si isi ajuta prietenii si clientii sa porneasca pe calea antreprenoriatului prin sedinta de coaching, mentoring si consultanta juridica. Este coach certificat ANC, practician LAB profile, absolventa a programului Master Practitioner Coach + NLPt. A absolvit programe de formare in constelatii sistemice si analiza tranzactionala.
CÂND VA AVEA LOC?
22 – 24 septembrie, 9.30 – 17:00, online
UNDE VA AVEA LOC?
Online, vei primi linkul de participare dupa inscriere
CARE ESTE INVESTIȚIA TA?
450 de euro + TVA cu urmatoarele discounturi cumulative: – 10% pentru plata integrala pana la 15 septembrie – 10% daca esti absolvent al programului de formare in coaching “Steps for Change” Vei primi detaliile platii dupa inscriere.
Pentru a oferi cele mai bune experiențe, folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitiv. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne va permite să procesăm date precum comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Neconsimțământul sau retragerea consimțământului poate afecta negativ anumite caracteristici și funcții.
Functional
Always active
Stocarea sau accesul tehnic este strict necesar în scopul legitim de a permite utilizarea unui anumit serviciu solicitat în mod explicit de către abonat sau utilizator, sau în scopul exclusiv de a efectua transmiterea unei comunicări printr-o rețea de comunicații electronice.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistici
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.Stocarea tehnică sau accesul care este utilizat exclusiv în scopuri statistice anonime. Fără o citație, conformarea voluntară din partea Furnizorului dvs. de servicii de internet sau înregistrările suplimentare de la o terță parte, informațiile stocate sau preluate numai în acest scop nu pot fi utilizate de obicei pentru a vă identifica.
Marketing
Stocarea tehnică sau accesul este necesară pentru a crea profiluri de utilizator pentru a trimite publicitate sau pentru a urmări utilizatorul pe un site web sau pe mai multe site-uri web în scopuri de marketing similare.