Bucuria Vietii

“Bucuria Vietii – workshop pe baza pe donatie de Paste”

Luni 29 aprilie, intre orele 18:30 – 21:30, te invitam la o seara de reflectie si dialog online cu aceasta agenda:

1.     Bucuria si cele patru inteligente

– surse de bucurie pentru corp, minte, inima, suflet

2.     Bucurie versus fericire

3.     Fericirile de pe Munte

4.     Bucuria interzisa („interdictia” parentala la Bucurie)

Bucuria si Suferinta: cele 2 fete ale aceleasi monede (Viata).

De Paste te invitam la un workshop care iti aduce in atentia o tema fundamentala: Regasirea Bucuriei Vietii.

Intr-o lume in care ni se promite ca putem avea totul rapid, usor si fara durere, Pastele ne aminteste (si) despre suferinta. Condiția umana este una a Suferintei – cata vreme avem un trup care este supus durerii, o minte limitata, o inima vulnerabila, un suflet in evoluție, suntem predispusi la a suferi. Iisus a venit sa ne predea o lecție care sa serveasca experientei noastre pamantene si anume lectia depasirii conditiei umane prin transcenderea Suferintei.

Nu putem cunoaste ceva cu adevarat, in mod profund, pana nu cunoastem opusul lui. Nu putem intelege Bucuria fara sa cunoastem Suferinta.

Luni 29 aprilie, intre orele 18:30 – 21:30, te invitam la o seara de reflectie si dialog online cu aceasta agenda:

  1. Bucuria si cele patru inteligente

– surse de bucurie pentru corp, minte, inima, suflet

  1. Bucurie versus fericire
  2. Fericirile de pe Munte
  3. Bucuria interzisa („interdictia” parentala la Bucurie)
  4. Bucuria si Suferinta: cele 2 fete ale aceleasi monede (Viata). Te rugam sa ai la indemana o coala alba de hartie si un set de creioane colorate sau carioci.Iti multumim cu recunostinta pentru generozitatea ta; impreuna facem Pasi pentru Schimbare!

Bucuria Vietii – workshop pe baza pe donatie de Paste

29 aprilie 2024

UNDE?

Online, vei primi linkul de conectare dupa inscriere.

Inscrie-te prin email la raluca.mohanu@gmail.com

CARE ESTE INVESTIȚIA TA?

Participarea la workshop se face pe baza de donatie. Suma donata este la latitudinea ta, donatia recomandata de noi este de 300RON.

Te invitam sa donezi pentru urmatoarele 2 asociatii:

  1. 150 RON pentru Asociatia Seeds for Happiness. Prin donatia ta vei sprijni programele de coaching si dezvoltare personala ale comunitatii noastre, Pasi pentru Schimbare. Coordonam urmatoarele proiecte de coaching pro-bono: coaching pro-bono pentru asociatii non-guvernamentale (Help Autism, Cercetasii Romaniei, Code_N, Teach for Romania), program de coaching gratuit pentru comunitate, burse oferite participantilor la formarea de coaching, mastermind de coaching. Alte programe pro-bono ale comunitatii includ programul de mentoring gratuit, Mastermindul de Lectura, grupul de practica in mindfulness si grupul de rugaciune. Te invit sa donezi prin transfer bancar catre Asociaţia Seeds for Happiness, in contul RO97 BACX 0000 0004 4297 4000, deschis la Unicredit Bank, mentionand la detaliile de plata “donatie steps4change”.

SI

 

  1. 150 RON pentru Asociatia Noi Orizonturi Familia. Proiectele de Paște ale asociației includ organizarea a 2 evenimente socio-educative pentru copiii din comunele Nicolae Balcescu, jud Calarasi și Scurtu Mare, jud Teleorman.Copiii se vor bucura de ateliere de pictura, activități interactive cu Flora (câine Border Collie) si ateliere de dezvoltare personala. În total sunt 350 de copii cu vârste între 6 și 14 ani. În cadrul acestor evenimente dorim sa le oferim cadouri tuturor copiilor prezenți, foarte mulți provenind din familii defavorizate social. Te invit sa donezi online pe site-ul asociatiei (https://www.noiorizonturifamilia.ro/) sau prin transfer bancar in contul RO42 BACX 0000 0007 3335 7003, Asociația Noi Orizonturi Familia IBAN – Unicredit mentionand la detaliile de plata “donatie steps4change”.

Poti contribui la bunastarea acestor familii si prin donatii in produse (electrocasnice, mobila, alimente, produse de ingrijire a casei si de igiena, imbracaminte, incaltaminte, jucarii, carti etc). Pentru organizarea transportului, te rog sa o contactezi direct pe Vice-Presedinta Asociatiei, Cristina Stefanut la telefon 0722 400 407.

FACILITATORI

RALUCA MOHANU

RALUCA MOHANU

Lucrez cu oamenii de 28 de ani, sunt facilitator sistemic si coach. In profesia mea (si in viata mea…) ma intalnesc zilnic cu suferinta dar si cu bucuria transformarii ei. Am descoperit ca dincolo de instrumentele terapeutice absolut necesare, pentru a ne vindeca avem nevoie de ceva mai mult, de ceea ce numim generic spiritualitate. Cea mai mare implinire a mea profesionala este faptul ca am fondat comunitatea “Pasi pentru Schimbare”, un loc de intalnire a oamenilor care valorizeaza nu doar cresterea personala, ci si contributia. Stilul meu de lucru este direct si pragmatic, daruind energie si prezenta. Nu in ultimul rand, ma definesc perseverenta si ... zambetul

Monica Stoica

MONICA STOICA

Profesor, mentor, trainer, autor sunt cateva din rolurile cu care ma prezint in fata cursantilor mei. Imi place să spun ca nu sunt cautator ci sunt gasitor: gasesc oameni, contexte ai oportunitati de crestere si le imbogatesc cu claritate si directie. Sunt ghid si insotitor pentru oameni care doresc sau se vad nevoiti sa treaca printr-un proces de schimbare sau transformare. Sunt comunicator, adica am fost daruita cu abilitatea de a accesa si transmite mesaje dintr-un camp de cunoastere superior.