Calatoria Eroului – O viata cu sens

vineri 18 martie, 15:00 – 20:00
Bucuresti
Foto: jcomp

Iti doresti sa iti intelegi mai bine Calatoria Vietii?

Vrei sa iti onorezi si sa iti asumi destinul? Sa te conectezi la Sufletul tău și sa afli mesaje de înțelepciune?

Te-ai saturat sa te raportezi la ce isi doresc ceilalti de la tine si esti pregatit sa iti urmezi propria Cale?

In acest caz, te invit la workshopul “Calatoria Eroului – o viata cu sens” care va avea loc in data de 18 Martie 2022, intre 15:00-20:00.

In aceasta perioada de incercari este mai mult ca oricand importanta conectarea noastra cu misiunea personala pentru care am ales sa venim pe Pamant. “Calatoria eroului” ne ofera un instrument de a ne intelege si de a ne trai plenar sensul vietii, de a ne gasi pacea interioara si de a contribui la Pacea in lume. De a ne bucura de viata cu mai multa intelegere si rabdare pentru crizele noastre existentiale si cu mai mult optimism in gasirea propriilor solutii.

 “Calatoria Eroului” este un model dezvoltat de antropologul Joseph Campbell si descris in detaliu in cartea “Eroul cu o mie de chipuri”. Modelul a fost preluat in psihoterapie si coaching, oferind un mod metaforic, dar totodata practic pentru a ne descoperi misiunea personala. 

Ce obtii de la acest workshop:

–  Inveti sa te intampini pe tine cu bucurie si intelegere. Te asculti cu atentie si afli ceea ce este cu adevarat important pentru tine.

–  Explorezi misiunea ta personala, cine iti doresti sa devii si ce iti doresti sa obtii.

–  Experimentezi prin metoda hipnoterapiei prin regresie conectarea cu sufletul tău si cu mesajele simbol pe care ti le transmite.

–  Eviți confuzia si tensiunea datorate raportarii excesive la standarde externe (ceea ce așteapta de la tine societatea, familia, cercul social)

–  Apreciezi resursele pe care le ai deja (cunostinte, abilitati, atitudine, mentori) si descoperi ce si cum mai ai de invatat pentru a trece la urmatorul pas al evolutiei tale

–  Intelegi “pragurile” pe care le-ai depasit (sau…inca nu) si lectiile lor pentru tine

–  Alegi ce cauza iti doresti sa servesti prin darul tau unic

Este pentru tine daca:

–  Esti pregatit pentru a face un salt la urmatorul nivel al evolutiei tale

–  Esti preocupat sa intelegi mai bine “suisurile si coborasurile” inevitabile ale vietii

–  Vrei sa iti definesti si mai ales sa iti traiesti misiunea ta personala 

Cum va fi acest workshop?

Modelul teoretic al acestui curs este bazat pe tema “Calatoriei Eroului”, asa cum a fost ea definita de catre Joseph Campbell (in antropologie) si de catre Robert Dilts (in coachingul existential). Dar și pe credința ca sufletul este partea veșnica, nemuritoare din fiecare și alege sa vina pe Pamant pentru a experimenta diverse trairi si a evolua spiritual, metodologia fiind prezentata de medicul psihiatru Brian Weiss in cartea sa “Multe vieti, multi maesti” in care demonstreaza beneficiile terapiei in regresii prin care oamenii isi pot accesa potentialul interior si obtine transformari pozitive in viata lor.

 Vei lucra experiential, combinand tehnici de coaching si NLP, meditație si tehnica regresiei in vieți anterioare și actuale. Vei avea ocazia sa te conectezi la Sufletul tau și sa afli mesaje care iți vor sustine sensul vietii, misiunea personala; vei primi mesaje de susținere de la cei din jur și de la Ghizii tai spirituali pentru misiunea sufletului tau.

Va fi un workshop interactiv in care iti vei antrena toate cele patru inteligente (corpul, emotiile, mintea si spiritul)

Cine sunt facilitatorii?

”Valoarea mea principala este iubirea si invat in fiecare zi despre cum pot trai cu sens si bucurie. Misiunea mea personala este sa fiu autentica, plina de recunostinta si fara suferinte nenecesare si sa impartasesc aceste valori cu cei pe care ii ghidez.”
RALUCA MOHANU
RALUCA MOHANU
“Imi place sa fiu printre oameni si imi aduce bucurie atunci cand pot contribui la binele din jur si din mine. In ultimii ani am parcurs un drum de autodescoperire si acceptare prin diverse metode si experiente insa fiind permament parte din comunitate, cred in puterea comunitatii si a iubirii dintre oameni.”
IRINA GHEORGHE
IRINA GHEORGHE

Care este investitia ta?

Pretul workshop-ului este de 300 RON.

Beneficiezi de urmatoarele reduceri cumulative:

–       10% pentru plata pana la 11 martie 2022

–       10% daca esti deja membru in comunitatea Steps4Change (client de coaching individual sau participant la cel putin un curs deschis)

Plata se face prin cont bancar; mai multe informatii despre cum poti efectua plata vei primi prin e-mail in urma inscrierii.

Cand?

Vineri, 18 Martie 2022, orele: 15:00-20:00.

Unde?

Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri nr 16, sala Happy (demisol)

Cum te inscrii?

Inscrie-te acum completand formularul  https://forms.gle/jS8GpvzSZEcWS3bcA.