calatoria eroului caritabil paste

Inaintea Sarbatorilor Pascale, te invit la o intalnire in care sa includem daruirea in practica noastra de dezvoltare personala.

“Calatoria Eroului” ne ofera un instrument de a ne intelege si de a ne trai plenar sensul vietii. De a ne bucura de viata cu mai multa intelegere si rabdare pentru crizele noastre existentiale si cu mai mult optimism in gasirea propriilor solutii.

“Calatoria Eroului” este un model dezvoltat de antropologul Joseph Campbell si descris in detaliu in cartea “Eroul cu o mie de chipuri”. Modelul a fost preluat in psihoterapie si coaching, oferind un mod metaforic, dar totodata si practic pentru a ne descoperi misiunea personala. 

Te invitam la o intalnire in care:

  • Inveti sa te intampini pe tine cu bucurie si intelegere. Te asculti cu atentie si afli ceea ce este cu adevarat important pentru tine.
  • Explorezi misiunea ta personala, cine iti doresti sa devii si ce iti doresti sa obtii.
  • Eviți confuzia si tensiunea datorate raportarii excesive la standarde externe (ceea ce așteapta de la tine societatea, familia, cercul social)
  • Apreciezi resursele pe care le ai deja (cunostinte, abilitati, atitudine, mentori) si descoperi ce si cum mai ai de invatat pentru a trece la urmatorul pas al evolutiei tale
  • Intelegi “pragurile” pe care le-ai depasit (sau…inca nu) si lectiile lor pentru tine
  • Alegi cauza pe care iti doresti sa o servesti prin darurile tale unice

“Calatoria Eroului” – workshop caritabil de Paste

Joi, 6 aprilie 2023, intre 19:00 – 21:00

UNDE?

Online, vei primi prin email linkul de conectare in ziua cursului

CARE ESTE INVESTIȚIA TA?

Participarea la workshop se face pe baza de donatie catre Asociatia Noi Orizonturi Familia. Prin donatia ta vom face pachete de Paste pentru 50 de familii sociale din judetele Calarasi, Teleroman, Ilfov si Bucuresti.
Descrierea detaliata la programelor medicale si educationale ale asociatiei o gasesti pe site-ul https://www.noiorizonturifamilia.ro/.
Donatia recomandata este de 250RON/persoana, poti dona online pe site-ul asociatiei sau prin transfer bancar in contul RO 42 BACX 0000 0007 3335 7003, Asociația Noi Orizonturi Familia IBAN – Unicredit.
Poti contribui la bunastarea acestor familii si prin donatii in produse (electrocasnice, mobila, alimente, produse de igiena, imbracaminte, incaltaminte, jucarii, carti etc). Pentru organizarea transportului, te rog sa o contactezi pe Vice-Presedinta Asociatiei,
Cristina Stefanut la telefon 0722 400 407.

FACILITATORI

RALUCA MOHANU

RALUCA MOHANU

Sunt Raluca Mohanu si invat in fiecare zi despre cum sa traiesc cu sens si cu bucurie. Misiunea mea personala este sa FIU autentica, plina de recunostinta si fara suferinte nenecesare si sa IMPARTASESC aceste valori cu cei pe care ii ghidez. Lucrez cu oamenii de 27 de ani in rolurile de coach, facilitator de constelatii sistemice si trainer. In rolul de coach, sprijin oamenii sa isi asume si isi implineasca propriul destin, atat in latura profesionala cat si in cea personala (pentru ca eu cred ca avem o singura viata si e bine sa o traim frumos, atat la serviciu, cat si acasa). Sunt Master Coach si conduc scoala de coaching “Steps 4 Change”(Pasi pentru Schimbare), acreditata atat national cat si international. Ca facilitator de constelatii sistemice, lucrez cu grupuri de oameni constienti care isi doresc sa mai elibereze din propriile poveri, pentru a nu le da mai departe si copiilor. Prin workshopurile de constelatii sprijin oamenii sa vina in contact cu Adevarul si sa isi integreze propriul trecut, pentru a putea pasi mai usor si hotarat catre viitorul dorit. Stilul meu de lucru este direct si pragmatic, daruind energie si prezenta in relatia cu participantii. Nu in ultimul rand, ma definesc perseveranta si ... zambetul!

Cum te înscrii

Te poti inscrie pana miercuri 5 aprilie completand formularul de aici