Calatoria Sufletului - workshop de constelatii si regresii

Vino alaturi de noi daca iti doresti sa:
Privesti in profunzime dinamica familiei tale, dobandind claritate si intelegere.
Te impaci cu parti din trecutul tau cu care nu te-ai impacat pe deplin.
Iti clarifici relatiile dificile sau tensionate cu membrii familiei tale si construiesti conexiuni mai sanatoase.
Te conectezi cu Viata si cu bucuria de a trai pe deplin si in aliniere cu Sufletul tau.
Intelegi prin Ghidajul Sufletului care sunt lectiile pe care le ai de invatat in aceasta viata si primesti mesaje care iti sustin evolutia.

Iti propunem in acest curs deschis:

·         Sa lucrezi prin intermediul constelatiilor de familie (ca si reprezentant/client) teme care iti afecteaza viata in prezent:

  • conflicte repetate in cadrul sistemului tau familial (in relatia cu parintii, cu copiii)
  • probleme ale relatiei de cuplu (dificultatea de a atrage/mentine o relatie, dificultati sexuale, infertilitate, pierderi de sarcina, avorturi)
  • “repetitii” in cadrul sistemului tau familial – persistenta trans-generationala a unor probleme de sanatate, financiare, dificultati relationale
  • relatia ta cu succesul si cu banii, dificultati care apar aparent inexplicabil in diverse sisteme din viata ta (la serviciu, cu prietenii etc)
  • constelatii organizationale (dificultati profesionale, blocaje antreprenoriale)
  • senzatii persistente de instrainare, epuizare, frica de succes
  • dolii neincheiate, morti premature, divorturi/despartiri dureroase care simti ca inca nu s-au “incheiat”
  • somatizari, imbolnaviri aparent inexplicabile medical, care iti cauzeaza suferinta

·         Participi la meditatia de regresie pentru a primi claritate si Ghidaj privind:

o   Lectiile pe care le ai de invatat in aceasta viata

o   Calitatile si abilitatile pe care le-ai avut in alte experiente si pe care le poti folosi in viata actuala

o   Intelegerea dificultatilor cu care te confrunzi in prezent

o   Dezvoltarea ta spirituala

Cum va fi acest workshop?

Va fi un workshop divers si interactiv, in care vom combina lucrul cu corpul, mintea, emotiile si sufletul.

Folosind constelatiile de familie se vor alcatui harti tri-dimensionale a temelor lucrate, invitand membrii grupului sa ocupe diverse roluri din sistem. Prin pozitionarea lor si prin modul in care interactioneaza intre ei, acestia formeaza “constelatia sistemului”; arata legaturile vazute si nevazute dintre toate elementele sistemului.

Prin experienta terapiei de regresii in alte vieti vei avea ocazia sa te conectezi la Sufletul tau prin meditatie si sa afli mesaje care iti vor sustine intelegerea si evolutia.

Constelatiile sistemice si meditatiile de regresie sunt interventii de scurta durata si NU inlocuiesc, ci sprijina alte metode de interventie psihterapeutica sau medicala

Vom respecta regula confidentialitatii pe tot parcursul workshop-ului.

Calatoria Sufletului – workshop de constelatii si regresii

sambata, 9 decembrie, intre orele 09:30-17:30

UNDE?

Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri nr 16

Pretul workshop-ului este de  550 RON.

Beneficiezi de urmatoarele reduceri cumulative:

–       10% pentru plata pana la data de 1 decembrie

–       10% daca esti deja membru in comunitatea Steps4Change (client de coaching individual al unuia dintre facilitatori sau participant la cel putin un curs deschis)

Plata se face prin cont bancar; mai multe informatii despre cum poti efectua plata vei primi prin e-mail in urma inscrierii.

RALUCA MOHANU

RALUCA MOHANU

Sunt Raluca Laura Mohanu si valoarea mea principala este iubirea. Misiunea mea personala este sa FIU autentica, plina de recunostinta si fara suferinte nenecesare si sa IMPARTASESC aceste valori cu cei pe care ii ghidez. Lucrez cu oamenii de peste 20 de ani, sunt facilitator sistemic si coach. Sprijin oameni dornici sa isi asume propriul destin, fie care sunt manageri din companii multinationale, antreprenori , soti/sotii, profesori, coachi, terapeuti, traineri sau parinti dornici sa isi imbunatateasca relatia cu copiii. In timp, mi-am definit propriul meu stil de lucru, uneori nonconformist. In lucrul cu clientii imbin armonios abordarea terapeutica (formarea mea principala fiind analiza tranzactionala) cu orientarea pragmatica si catre solutie, inspirata din practica indelungata de coaching. Cred ca omul este o fiinta spirituala si de aceea tehnicile de mindfulness sunt mereu prezente in workshopurile mele. Am fost inspirata in lucrul cu constelatiile sistemice de la mentorii mei, Claus Kostka si Barbara Morgan. Din 2017 coordonez grupuri si tabere de constelatii sistemice si am avut privilegiul sa vad efectele profunde si durabile ale acestei metode de vindecare. Incepand cu anul 2022 am deschis impreuna cu colegul meu Doru Curteanu formarea pentru facilitatori de constelatii “Pasi pentru Schimbare”.

irina gheorghe

IRINA GHEORGHE

“Lucrez zilnic cu oamenii si ii sustin sa devina versiunea lor cea mai buna, contribui la cresterea si stabilitatea echipelor cu care colaborez si sustin din calitatea de coach, facilitator, trainer si manager oameni deschisi sa lucreze cu sine si sa faca pasi importanti in evolutia si constientizarea lor. Din 2020 ghidez individual si grupuri prin terapia regresiei in alte vieti si privesc cu recunostinta efectele benefice pe care le are in viata oamenilor. Coordonez Programul de mentoring din comunitatea Pasi pentru schimbare, facilitez programe de dezvoltare personala si public speaking si sunt proaspat facilitator de constelatii familiare.”

Inscrie-te acum trimitand un email Irinei Gheorghe, la adresa cristina_gim@yahoo.com