Abonaza-te la Newsletter si fii la curent cu evenimentele Raluca Mohanu

Lasa-ne mai jos numele si adresa ta de email iar noi te informam in timp util cand are loc urmatorul eveniment.

programare-calendar-evenimente

Calendarul evenimentelor Raluca Mohanu

Happy End 2021 & Intalnire de comunitate de Craciun

La finalul acestui an pandemic, te invit la o intalnire in care sa imbinam dezvoltarea noastra personala cu bucuria regasirii si daruirii. Revino in comunitate sa culegem roadele tuturor transformarilor, darurilor si provocarilor prin care am trecut in acest an. Sa fim impreuna, sa ne sustinem in a merge cu incredere mai departe, in Calatoria noastra.

Program de Mentoring 2022

Pentru ca impreuna este mai usor si pentru ca dorim sa contribuim la Schimbare lansam inscrierile la programul de mentoring ianuarie – iunie 2022.

Vrei sa fii MENTOR? Sa daruiesti din ce stii dar mai ales din cine esti? Sa faci ceva pentru tine si pentru comunitatea ta ?

Curajul de a fi vulnerabil

17.11.2021 | ora: 19:00 | ONLINE

Te asteptam cu drag la o noua editie online a Mastermindului de lecturaPasi pentru schimbare”. Ne revedem miercuri 17 noiembrie, ora 19:00 iar cartea serii va fi “Curajul de a fi Vulnerabil”, scrisa de Brené Brown.”

Constelatii sistemice Raluca Mohanu 300x300

Formare in Constelatii Sistemice

2021 - 2023 | Bucuresti

Te invitam la o calatorie de invatare si transformare in facilitarea constelatiilor sistemice.

In aceasta calatorie vom combina aspectele filosofice cu experienta directa, invatarea din actiune si reflectia astfel incat sa avem acces la inteligenta noastra holistica care integreaza corpul, mintea, emotiile, sufletul si spiritul. Vom fi impreuna. Vom forma un grup in care fiecare va avea un loc sigur si respectat in care sa poata fi vulnerabil, deschis, curios, creativ, autentic; apartenenta la acest grup va avea ea insasi un efect vindecator.

introdcere-in-coaching-raluca-mohanu

Coaching Masterclass

25 - 26 noiembrie | Bucuresti

Te invitam la un workshop de coaching avansat in care impreuna cu 3 Master Coachi (Raluca Mohanu, Doru Curteanu si Stefan Andrei) vom crea un spatiu sustinator, sigur si generos in care sa iti dezvolti practica de coaching la un nivel superior.
mindfulness

Introducere in Mindfulness

joi 14 octombrie | online | 19:00 - 21:00

Te invit la o seara de conectare si meditatie online “Introducere in Mindfulness” in data de 14 octombrie 2021 intre 19.00-21.00 in cadrul Comunitatii Pasi pentru Schimbare.
Workshop-ul va consta intr-o sesiune de “antrenament pentru prezent” cu atentia deschisa, acceptare si “curgere”.

Constelatii sistemice Raluca Mohanu 300x300

Constelatii sistemice

25 septembrie 2021 | 10:00 - 18:00 Seeds for Happiness | București

Un workshop de weekend de constelatii sistemice destinat celor care isi doresc sa devina “prieteni” cu propriul inconstient si sa isi inteleaga mai bine sistemele de apartenenta (familia, organizatia, comunitatea). Constelatiile sistemice sunt foarte utile in a gasi raspunsuri la teme “delicate” ale vietii noastre: provocari in relatiile de familie, repetitia unor probleme de sanatate, financiare sau de cuplu.

Excelenta in Coaching - program de practica si supervizare, editia 2021 - 2022

Este pentru tine?
– daca ai deja experienta practica in coaching (fie in rolul de coach, fie ca manager) si doresti sa o rafinezi
– daca preferi sa te dezvolti in cadrul unui grup si nu doar individual
– daca vrei nu doar sa cresti ci si sa contribui la cresterea celorlalti

introdcere-in-coaching-raluca-mohanu

Antreprenoriat in Coaching

22-24 septembrie 2021 | 9:30-17:00 | ONLINE

Iti propunem un workshop practic de 3 zile la sfarsitul caruia sa ai nu doar propriul tau plan de business de coaching, ci si increderea si hotararea de a-l pune in aplicare.
Te asteptam online, in 22 – 24 septembrie 2021!

Coaching Retreat

19-22 august 2021 | MOIECIU

Te invitam la o tabara de supervizare in coaching in care impreuna vom crea un spatiu sustinator, sigur si generos in care sa iti dezvolti si sa iti duci practica de coaching la un nivel superior.

Constelatii sistemice Raluca Mohanu 300x300

Constelatii sistemice

05 iunie 2021 | Seeds for Happiness | București

Un weekend de constelatii sistemice destmat celor care isi doresc sa devina “prieteni” cu prorpiul inconstient si sa isi inteleaga mai bine sistemele de apartenenta (familia, organizatia, comunitatea). Sunt foarte utile in a gasi raspunsuri la teme “delicate” ale vietii noastre: provocari in relatiile de familie, repetitia unor probleme de sanatate, financiare sau de cuplu

familie-iarba verde steps4change-640x427

Tabara de Constelatii

12-17.07.2021 | Moieciu

Te invit sa iti iei timp pentru tine, departe de lumea ta “dezlantuita” (pandemie, serviciu, casa, copii, partener, parinti, griji, telefoane, emailuri) …intr-un cadru natural placut…cu sprijin profesionist (echipa de trainerI & facilitatori) …cu oameni ca tine …pentru a te apleca asupra lucrurilor dupa care tanjesti. Fa-ti un cadou. REVINO LA CASA SUFLETULUI TAU!
Constelatii sistemice Raluca Mohanu 300x300

Constelatii sistemice

23-24 aprilie 2021 | Seeds for Happiness | București

Un weekend de constelatii sistemice destmat celor care isi doresc sa devina “prieteni” cu prorpiul inconstient si sa isi inteleaga mai bine sistemele de apartenenta (familia, organizatia, comunitatea). Sunt foarte utile in a gasi raspunsuri la teme “delicate” ale vietii noastre: provocari in relatiile de familie, repetitia unor probleme de sanatate, financiare sau de cuplu

Coaching de Echipa

11-13 martie 2021 | Seeds for Happiness | Bucuresti

Te invitam cu drag la un workshop practic si clar care te va ajuta sa iti imbunatesti programele si interventiile de coaching de echipa. Programul combina prezentarea de modele, concepte si instrumente cu ocazii de a experimenta practic utilizarea acestora si de a-ti dezvolta abilitatile de coach de echipa
Constelatii sistemice Raluca Mohanu 300x300

Constelatii sistemice

05-06 martie 2021 | Seeds for Happiness | București

Sesiune de constelatii sistemice destinata celor care isi doresc sa devina “prieteni” cu propriul inconstient si sa isi inteleaga mai bine sistemele de apartenenta (familia, organizatia, comunitatea). Sunt foarte utile pentru a gasi raspunsuri la teme “delicate” ale vietii noastre: provocari in sistemul de familie, repetia unor probleme de sanatate, financiare sau relationale
SCHIMBARE-DAR-SA-STIM-SI-NOI

2021 - Pasii Tai catre Schimbare

sambata, 30 ianuarie 2021 | ONLINE

Te invitam cu drag sa descoperi cum COACHINGUL te poate ajuta si inspira in Anul Nou 2021. Totodata, ne vom bucura sa fii alaturi de noi la lansarea formarii in coaching “Pasi pentru Schimbare” editia 2021!
6luni-de-viata-rotunda

2021 - Un an de viata rotunda

sambata, 23 ianuarie 2021 | Seeds for Happiness | Bucuresti

Vrei sa traiesti usor si frumos in 2021? Te-ai saturat sa te lasi pe tine intotdeauna pe locul 2 (sau chiar 3 sau 4…) al vietii tale? Esti hotarat ca  2021 sa fie cu adevarat un An Nou pentru tine? Te invit atunci la cea de-a saptea editie a programului “2021 – Un an de viata rotunda”!

Formare in Coaching: "Pasi pentru Schimbare"

februarie - septembrie 2021

Te invit la un proces de transformare interioara profunda care iti ofera competenta si increderea de A FI coach. Vei parcurge un program intens de formare in coaching care va fi acreditat national (de catre ANC) si international (de catre EMCC). Este potrivit pentru tine daca iti doresti sa fii coach sau daca iti doresti sa adaugi coaching-ul la abilitatile tale existente deja (training, resurse umane, antreprenoriat, management). Si daca vrei sa fii si sa inveti impreuna cu altii, intr-o comunitate in care nu doar cresterea, ci si contributia sunt importante!

Analiza Tranzactionala pentru facilitarea grupurilor

21-22.01.2021 | ONLINE

Iti place sa lucrezi cu grupuri dar uneori te simti “stors de energie” la sfarsitul zilei? Te-ai saturat de participantii „dificili” (agresivi, demonstrativi, cinici, pasivi) care tot apar in grupurile tale? Esti pregatit sa lucrezi intens cu un participant poate nu intotdeauna facil … propria ta persoana?