“Cele 5 limbaje ale iubirii”

Gary Chapman

miercuri, 16 februarie, ora 19:00 – online

cele-5-limbaje-ale-iubirii

Te asteptam, cu drag, la o noua editie online a Mastermindului de lectura “ Pasi pentru schimbare” pe 16 februarie, ora 19:00 in care vom descoperi “Cele 5 limbaje ale iubirii” de Gary Chapman

Iti multumim ca faci parte din comunitatea “Pasi pentru schimbare” si ca esti preocupat(ă) de dezvoltarea si evolutia ta!

Te asteptam, cu drag, la o noua editie online a Mastermindului de lecturaPasi pentru schimbare” pe 16 februarie, ora 19:00 in care vom descoperi “Cele 5 limbaje ale iubirii” de Gary Chapman.

Daca ai citit cartea ne bucuram sa impartasesti cu noi descoperirile tale!

In cazul in care nu reusesti sa citesti cartea pana la intalnirea noastra online, nu te ingrijora, este un bun prilej sa descoperi impreuna cu noi ce e relevant pentru tine dintre ideile lui Gary Chapman!

Este o ocazie sa (re)descoperi care este limbajul prin care tu si partenerul tau de relatie va comunicati iubirea. Desi aceasta carte se refera in principal la relatia de cuplu, conceptele se pot aplica in toate tipurile de relatii (copii, parinti, prieteni, colegi). Avand aceasta claritate, vei putea apoi sa iti extinzi si rafinezi modul in care comunici, evitand conflictele si tensiunile cauzate de diferentele de exprimare relationala.

Orice alta intrebare sau preocupare ai in legatura cu aceasta tema, te invitam sa o aduci cu deschidere la intalnirea noastra si poate, impreuna, vom descoperi un “obicei” relational usor de pus in practica.

Pentru inscriere, te rugam trimite un e-mail la adresa madalina_bangu@yahoo.com, pana in data de 15 februarie.

Participarea la aceasta intalnire este gratuita, onorand dorinta de contributie a organizatoarelor.

Intre timp, ne poti urmari si pe social media:

https://www.facebook.com/pasipentruschimbare

https://www.instagram.com/mastermind_de_lectura/

Sa ne revedem cu bine!

Raluca & Daniela & Madalina & Corina