Workshop

Coaching Masterclass 25-26 noiembrie 2021

BUCUREȘTI

introdcere-in-coaching-raluca-mohanu

Te invitam la un workshop de coaching avansat in care impreuna cu 3 Master Coachi (Raluca Mohanu, Doru Curteanu si Stefan Andrei) vom crea un spatiu sustinator, sigur si generos in care sa iti dezvolti practica de coaching la un nivel superior.

Vei avea oportunitati pentru:

Pe langa toate aceste ocazii de dezvoltare profesionala, iti oferim ceva rar pentru o profesie atat de “singuratica” precum coachingul – comunitatea. Astfel, poti sa fii impreuna cu alti coachi cu care impartasesti pasiunea pentru evolutie umana intr-un grup bazat pe colaborare si solidaritate.
Care sunt temele abordate?
Simbioza si/sau Autonomie

Vom explora universul relational al clientului (si al nostru) folosind “lentilele” simbiozei si ale autonomiei.  Desi coachingul are ca obiectiv declarat obtinerea autonomiei clientului, relatiile simbiotice apar deseori ca teme de lucru… uneori chiar si in relatia cu coachul!

Pentru intelegerea relatiilor simbiotice, vom studia urmatoarele instrumente inspirate din analiza tranzactionala:

 • starile eu-lui, relatia simbiotica fiind Parinte – Copil Adaptat
 • devalorizarea si supravalorizarea

cele 4 forme de pasivitate (a nu face nimic, supra-adaptarea, agitatia, violenta sau incapacitatea)

Umbra coaching-ului: eu – clientul – situatia

In mod paradoxal, cu cat coach-ul capata mai multa experienta, cu atat creste probabilitatea de a se confrunta cu situatii si clienti care vor trezi emotii intense si greu de gestionat: iritare, descurajare, durere, teama, conflict, atractie – pentru a numi doar cateva.

In acest workshop ne propunem sa exploram cateva aspecte tinute in ‚umbra’ cel mai adesea, atunci cand auzim coachi vorbind sau citim despre coaching. Vom explora aceasta zona curajos si pragmatic. Ceea ce vom discuta, schimbul de energie si experienta dintre noi va va ajuta sa va simtiti mai increzatori in practica voastra, sa depasiti cu bine imprejurari dificile (ba chiar sa le preveniti, uneori) si, mai ales (cum altfel?), sa va continuati dezvoltarea si evolutia personala.

Constelatia Scopului

Sprijinirea clientului in clarificarea scopului sau intentiei sale este o buna practica in cele mai multe abordari de coaching.

Va propunem sa descoperiti si sa va imbogatiti cutia cu instrumente de coaching cu un alt mod de a lucra pentru a sprijini clientul sa depaseasca obstacolele care il impiedica sa isi atinga scopurile si sa-si implineasca intentiile.

Acest mod de lucru deosebit de rapid, profund si eficient foloseste maparea dinamica cu obiecte si poate fi utilizat atat in lucrul fata in fata cat si online.

Cine sunt facilitatorii?
Raluca Mohanu, Doru Curteanu si Stefan Andrei sunt Master Coachi acreditati international si traineri in programul de formare in coaching “Pasi pentru Schimbare”.
CARE ESTE AGENDA?

Joi, 25 noiembrie (9:30 – 17:00):

 • 9:30 – 13:00 Simbioza si/sau autonomie (Raluca Mohanu)
 • 13:00 – 14:00 Pauza de pranz
 • 14:00 – 17:00 Umbra coaching-ului: eu – clientul – situatia (Stefan Andrei)

Vineri, 26 noiembrie (9:30 – 17:00):

 • 9:30 – 13:00 Constelatia Scopului (Doru Curteanu)
 • 13:00 – 14:00 Pauza de pranz

14:00 – 17:00 Practica reflexiva si Q & A (Raluca Mohanu, Doru Curteanu, Stefan Andrei)

UNDE VA AVEA LOC?

Seeds for Happiness, Fabrica de Chibrituri nr. 16, sector 4, Bucuresti. In conditiile in care restrictiile impuse de pandemie nu ne vor permite sa desfasuram cursul fata in fata, il vom organiza online.

CARE ESTE INVESTIȚIA TA?

Pretul este de 1500RON cu TVA pentru persoane juridice si 1500 RON pentru persoane fizice. Pretul include pauzele de cafea si nu include pauza de pranz.

CARE SUNT REDUCERILE CUMULATIVE?
 • 10% daca te inscrii si platesti integral pana in data de 12 noiembrie
 • 10% pentru membrii comunitatii Steps4Change (participanti la cel putin 1 curs deschis sau clienti de coaching individual)
 • 10% pentru studentii sau absolventii programului de formare in coaching “Pasi pentru Schimbare”
CUM PLĂTEȘTI?
 • vei primi detaliile platii dupa inscriere

Inscrie-te acum prin email catre Raluca Mohanu, raluca.mohanu@gmail.com

Te asteptam cu bucurie; impreuna este mai usor sa facem Pasii catre Schimbare!