coaching asterclass online

Te invitam la un workshop de coaching avansat in care impreuna cu trei Master Coachi (Raluca Mohanu, Doru Curteanu si Stefan Andrei) vom crea un spatiu sustinator, sigur si generos in care sa iti dezvolti practica de coaching la un nivel superior.

Vei avea oportunitati pentru:

 • Descoperirea si practicarea unor noi perspective, metode si tehnici de coaching care vor raspunde provocarilor, dificultatilor si blocajelor pe care le intalnesti in lucrul cu clientii tai
 • Rafinarea competentelor tale de coaching prin feedback si feedforward si reflectie profunda
 • Mentoring direct de la 3 Master Coachi, diferiti ca personalitate si experienta profesionala dar care impartasesc valori comune

Pe langa toate aceste ocazii de dezvoltare profesionala, iti oferim ceva rar pentru o profesie atat de “singuratica” precum coachingul – comunitatea. Astfel, poti sa fii impreuna cu alti coachi cu care impartasesti pasiunea pentru evolutie umana intr-un grup bazat pe colaborare si solidaritate.

 

Care sunt temele abordate?


“Coachingul Integrativ” (Raluca Mohanu)

Principiile coachingului integrativ. Etapele procesului de coaching. Folosirea metaforelor in coaching. Importanta reflectiei pentru coach si client.

 

“Lucrul cu misiunea personala a clientului” (Doru Curteanu)

Scopul mostenit. Scopul declarat. Scopul trait. Scopul emergent. Constelatia Scopului

 

“Calitatea relatiei cu clientul, factor decisiv in succesul interventiei” (Stefan Andrei)

Mecanisme de aparare. Clientii dificili. Transfer-contratransfer. Epuizarea

Coaching Masterclass

Sâmbătă 25.11.2023

 • 9:30 – 11:15 Coaching Integrativ (Raluca Mohanu)
 • 11:15 – 11:30 Pauza
 • 11:30 – 13:00 Lucrul cu misiunea personala a clientului (Doru Curteanu)
 • 13:00 – 14:00 Pauza de pranz
 • 14:00 – 15:30 Calitatea relatiei cu clientul, factor decisiv in succesul interventiei (Stefan Andrei)
 • 15:30 – 15:45 Pauza
 • 15:45 – 17:30 Mentoring & practica reflexiva (Raluca Mohanu, Doru Curteanu & Stefan Andrei)

UNDE?

 • Online, iti vom trimite linkul de conectare dupa inscriere

CARE ESTE INVESTIȚIA TA?

Pretul este de 700RON.  

 

Oferim urmatoarele reduceri cumulative:

 • 10% daca te inscrii si platesti integral pana in data de 11 noiembrie
 • 10% pentru absolventii programului de formare in coaching “Pasi pentru Schimbare”

Cum platesti?

 • vei primi detaliile platii dupa inscriere

 

FACILITATORI

Raluca Mohanu, Doru Curteanu si Stefan Andrei sunt Master Coachi acreditati international si traineri in programul de formare in coaching “Pasi pentru Schimbare”.

RALUCA MOHANU

RALUCA MOHANU

este Master Coach si facilitator sistemic. Este membra fondatoare a Asociatiei Romane de Coaching, fiind unul dintre primii sustinatori entuziasti ai coachingului din Romania. Lucreaza cu clientii sai atat teme organizationale cat si teme personale, avand credinta ca “nu avem o viata personala si una profesionala, ci doar una – Viata: completa, intreaga, pe care o putem trai cu sens si bucurie”. O implineste sa lucreze cu alti coachi, sustinandu-i in dezvoltarea lor profesionala si personala. Timp de 10 ani a colaborat cu scoala de coaching Noble Manhattan, lucrand cu coachi in formare ca trainer, mentor si supervizor. A fost 5 ani Coaching Manager in cadrul comunitatii AS (Andy Szekely) Training & Coaching, oferind training si mentoring pentru dezvoltarea competentelor de coaching ale facilitatorilor. In 2020 a fondat scoala de coaching “Pasi pentru schimbare”, singura formare din Romania acreditata atat national (ANC) cat si international de catre EMCC. Din 2017 coordoneaza programul de practica si supervizare in coaching “Excelenta in Coaching”.

DORU CURTEANU

este coach pentru lideri si echipe si vicepresedinte pentru acreditare si supervizare la EMCC Romania din care fac parte din 2015. In ultimii 10 ani s-a pregatit si a practicat coachingul individual si de echipa sprijinind antreprenori, echipe de management si de vanzari sa isi atinga tintele de afaceri dorite si sa prospere in acest proces. Este certificat in coaching sistemic de echipa si coaching bazat pe metoda constelatiilor sistemice familiale si organizationale. De 3 ani este trainer international in coaching sistemic pentru coachi care urmeaza programele de formare oferite de compania Coaching Constellations din Marea Britanie. Atat in programele de life coaching cat si in cele organizationale atunci cand lucreaza cu un client lucreaza in acelasi timp in serviciul sistemelor din care acesta face parte pentru a facilita fluxurile de vitalitate, sanatate, motivatie, leadership si prosperitate.

ȘTEFAN ANDREI

este fondator si, pana in 2019, președinte al European Mentoring & Coaching Council (EMCC) din România. Stefan are o solida experienta in domeniul de business, fiind succesiv Country Manager pe divizia de consultanta, apoi Operations Manager si FSI Practice Manager pentru regiunea Emerging European Countries la compania Hewlett Packard. Dupa un MBA la Open University (UK) si un curs intensiv de coaching & consiliere pentru manageri, tinut la HP Austria (2000), Stefan descopera ca adevaratul sens i-l dau oamenii si interactiunea cu ei. Acest insight il determina ca, dupa cativa ani, sa inceapa pregatirea pentru o noua schimbare de cariera, devenind antreprenor, coach executiv si psihoterapeut (acreditat COPSI si EPA). In prezent, pentru Stefan este o continua sursa de bucurie cand, la randul sau, prin coaching si mentoring ii poate sustine si stimula pe cei cu care lucreaza ca sa creasca si sa se transforme, sa ajunga intr-un punct mai inalt de performanta, echilibru si sens in viata si activitatea lor.