Coaching Retreat

19-22 August, Moeciu de Sus
Te invitam la o tabara de supervizare in coaching in care impreuna vom crea un spatiu sustinator, sigur si generos in care sa iti dezvolti si sa iti duci practica de coaching la un nivel superior.
SupervizareCoaching_Banner-res

Vei avea oportunitati pentru:

Pe langa toate aceste ocazii de dezvoltare profesionala, iti oferim ceva rar pentru o profesie atat de “singuratica” precum coachingul – comunitatea. Astfel, poti sa fii impreuna cu alti coachi cu care impartasesti pasiunea pentru evolutie umana intr-un grup bazat pe colaborare si solidaritate.

Modelul de supervizare pe care il vom folosi se bazeaza pe integrarea si folosirea situationala a 9 perspective:

 1. universul clientului
 2. universul coachului
 3. universul relatiei dintre coach si client
 4. universul interventiilor si metodelor folosite
 5. universul relatiei de supervizare
 6. universul supervizorului
 7. perspectiva contextuala
 8. perspectiva transpersonala
 9. perspectiva sistemica.
maini-euro

Metodele de lucru pe care le vom folosi sunt:

 • Practica supervizata de coaching
 • Feedback si Feedforward
 • Peer supervision
 • Supervizare sistemica
 • Mentoring
 • Meditatia si imaginatia activa
 • Exercitii si interventii diverse care sa raspunda temelor care apar aici si acum in grup

CINE SUNT FACILITATORII?

Raluca Mohanu & Doru Curteanu sunt Master Coachi acreditati international, cu o bogata experienta atat in life coaching cat si in business coaching (executive coaching si team coaching). Imbina armonios abordarea de coaching cu cea a constelatiilor sistemice, stimuland clientul in gasirea propriului “pas catre mai bine” in propria sa viata.  

Raluca si Doru sunt formatori si mentori pentru coachi si viitori coachi in cadrul scolii de coaching “Steps4Change” si a programului de practica si supervizare “Excelenta in Coaching”. Mai multe despre aceste programe puteti afla pe site-ul www.steps4change.ro

DORU CURTEANU

CARE ESTE AGENDA?

Programul taberei incepe joi, 19 august la pranz si se incheie duminica 22 august la pranz.

Sesiunile de supervizare sunt in esenta sesiuni de practica, in care vom aborda situatiile concrete aduse de catre participanti. In cadrul fiecarei zile de supervizare vom avea timp alocat mentoringului, in care facilitatorii vor impartasi din experienta lor practica si vor raspunde intrebarilor participantilor. La sfarsitul fiecarei zile este incorporat si un modul sistemic, de coaching de grup, in care reflectam asupra tiparelor de lucru din propriul nostru grup de supervizare.

 

Pentru a onora experienta si dorinta de contributie a participantilor, o jumatate de zi va fi rezervata pentru open space – un spatiu oferit pentru participanti de a prezenta studii de caz, proiecte de coaching, metode avansate de lucru. In functie de vreme si preferintele grupului, o jumatate de zi o putem petrece in natura, pentru o conectare mai profunda cu resursele noastre interioare.

UNDE NE INTALNIM?

Pensiunea Casa cu Flori din Moieciu de Sus:

 • gazda primitoare cu gradina si terasa si …susurul unui rau in curte
 • cadru natural placut, montan, care te inspira
 • pensiune completa (mic dejun, pranz si cina)
 • 2 pauze de cafea pe zi
 • cazare in camera double

CARE ESTE PRETUL?

3500 RON; pretul taberei include costurile cu cazarea si mesele.

Beneficiezi de urmatoarele reduceri cumulative:

 • 10% pentru plata pana la data de 12 iulie 2021
 • 10 % daca esti deja membru in comunitatea Steps4Change (client de coaching individual sau participant la cel putin un curs deschis)

Plata se face prin cont bancar; mai multe informatii despre cum poti efectua plata vei primi prin e-mail in urma inscrierii.

 

CUM TE INSCRII?

Pentru rezervarea locului te rugam sa ne scrii pe adresa raluca.mohanu@gmail.com. Iti vom trimite toate detaliile legate de plata dupa inscriere.

Te asteptam cu bucurie si spor la coaching!