Constelatii sistemice

sambata, 26 martie. Orele 9:30 – 17:00

Un workshop de weekend de constelatii sistemice destinat celor care isi doresc sa devina “prieteni” cu propriul inconstient si sa isi inteleaga mai bine sistemele de apartenenta (familia, organizatia, comunitatea). Constelatiile sistemice sunt foarte utile in a gasi raspunsuri la teme “delicate” ale vietii noastre: provocari in relatiile de familie, repetitia unor probleme de sanatate, financiare sau de cuplu.
 
constelatii-sistemice-mana-stele
Foto:@dvoenvore via Twenty20

Vrei sa traiesti mai usor?

Vrei sa te eliberezi de ceea ce familia si societatea ti-au spus ca “trebuie” ?

Uneori pur si simplu nu iti gasesti locul?

Ai inca parti din trecutul tau cu care nu te-ai impacat pe deplin? 

Vrei sa iti dai voie sa iti creezi viitorul care sa asculte dorinta Sufletului tau?

Te invit atunci la workshopul de constelatii de familie care va avea loc sambata 26 martie.

Ce teme poti lucra?

Temele constelatiilor sunt alese de catre participanti, insa cateva teme tipice ar fi:

  • conflicte repetate in cadrul sistemului tau familial (in relatia cu parintii, cu copiii)
  • probleme ale relatiei de cuplu (dificulatatea de a atrage/mentine o relatie, dificultati sexuale, infertilitate, pierderi de sarcina, avorturi)
  • “repetitii” in cadrul sistemului tau familial – persistenta trans-generationala a unor probleme de sanatate, financiare, dificultati relationale
  • relatia ta cu succesul si cu banii, dificultati care apar aparent inexplicabil in diverse sisteme din viata ta (la serviciu, cu prietenii etc)
  • senzatii persistente de instrainare, epuizare, frica de succes
  • dolii neincheiate, morti premature, divorturi/despartiri dureroase care simti ca inca nu s-au “incheiat”
  • somatizari, imbolnaviri aparent inexplicabile medical, care iti cauzeaza suferinta

Ce sunt constelatiile sistemice?

A “face o constelatie” inseamna a alcatui o harta tri-dimensionala a unei teme, invitand membrii grupului sa ocupe diverse roluri din sistem. Prin pozitionarea lor si prin modul in care interactioneaza intre ei, acestia formeaza “constelatia sistemului”; arata legaturile vazute si nevazute dintre toate elementele sistemului.

 

Pentru a lucra o constelatie, o persoana (clientul) alege o tema pe care vrea sa lucreze, de exemplu, dificultati aparent inexplicabile in relatia de cuplu. Constelatorul are un dialog initial de clarificare a temei, bazat mai degraba pe date si evenimente, decat pe interpretarea persoanei asupra faptelor.

La invitatia constelatorului, clientul alege reprezentanti din public pentru persoane cheie (mama, tata, partener de cuplu, sef), concepte abstracte (iubirea, teama, vocea), evenimente (moartea, avortul, razboiul) etc. Reprezentantii vor simti anumite senzatii fizice sau emotii, se vor misca, vor relationa configurand o imagine sistemica a temei clientului. Pe parcurs, se pot exprima anumite fraze vindecatoare care pot ajuta la aparitia solutiei clientului.

In momentul in care toti reprezentantii vor simti ca s-a ajuns la o solutie, Constelatia se incheie. Reprezentantii vor fi scosi din “rol”; o parte a solutiei se poate simti pe moment iar o alta parte se va arata in timp, fiind vorba de o schimbare subtila, la nivelul sufletului (inconstientului).

Vom respecta regula confidentialitatii pe tot parcursul workshop-ului.

La acest workshop va participa si grupa de formare in constelatii sistemice, de aceea de aceasta data dupa fiecare constelatie vom include si o discutie de 15 minute despre metodologia folosita.

Cine sunt facilitatorii?

sunt coachi cu experienta solida, acreditati international. Aduc in acest workshop tehnici avansate de coaching, dorinta de contributie si deschiderea spirituala – toate trei regasindu-se si in scoala de coaching creata impreuna “Pasi pentru Schimbare”.

Când va avea loc?

Sambata, 26 martie 2022, intre 9:30  – 17:0

Unde?

Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, sector 4, Bucuresti

Care este investitia ta?

Pretul este de 500RON/zi.

 

Care sunt reducerile cumulative?

  • 10% daca te inscrii si platesti pana in data de vineri, 18 martie
  • 10% pentru membrii comunitatii

Cum platesti?

– vei primi detaliile platii dupa inscriere

Cum te inscrii?

Inscrie-te acum prin email catre Raluca Mohanu, raluca.mohanu@gmail.com