steps4change-logo

Workshop

Constelatii sistemice: 25 septembrie 2021, 10:00 – 18:00, Bucuresti

SEEDS FOR HAPPINESS
introdcere-in-coaching-raluca-mohanu
Te invit atunci la workshopul de constelatii de familie care va avea loc sambata 25 septembrie.
CE TEME POTI LUCRA?

Temele constelatiilor sunt alese de catre participanti, insa cateva teme tipice ar fi:

– conflicte repetate in cadrul sistemului tau familial (in relatia cu parintii, cu copiii)

– probleme ale relatiei de cuplu (dificulatatea de a atrage/mentine o relatie, dificultati sexuale, infertilitate, pierderi de sarcina, avorturi)

– “repetitii” in cadrul sistemului tau familial – persistenta trans-generationala a unor probleme de sanatate, financiare, dificultati relationale

– relatia ta cu succesul si cu banii, dificultati care apar aparent inexplicabil in diverse sisteme din viata ta (la serviciu, cu prietenii etc)

– senzatii persistente de instrainare, epuizare, frica de succes

– dolii neincheiate, morti premature, divorturi/despartiri dureroase care simti ca inca nu s-au “incheiat”

– somatizari, imbolnaviri aparent inexplicabile medical, care iti cauzeaza suferinta

Ce sunt constelatiile sistemice?

A “face o constelatie” inseamna a alcatui o harta tri-dimensionala a unei teme, invitand membrii grupului sa ocupe diverse roluri din sistem. Prin pozitionarea lor si prin modul in care interactioneaza intre ei, acestia formeaza “constelatia sistemului”; arata legaturile vazute si nevazute dintre toate elementele sistemului.

 

Pentru a lucra o constelatie, o persoana (clientul) alege o tema pe care vrea sa lucreze, de exemplu, dificultati aparent inexplicabile in relatia de cuplu. Constelatorul are un dialog initial de clarificare a temei, bazat mai degraba pe date si evenimente, decat pe interpretarea persoanei asupra faptelor.

La invitatia constelatorului, clientul alege reprezentanti din public pentru persoane cheie (mama, tata, partener de cuplu, sef), concepte abstracte (iubirea, teama, vocea), evenimente (moartea, avortul, razboiul) etc. Reprezentantii vor simti anumite senzatii fizice sau emotii, se vor misca, vor relationa configurand o imagine sistemica a temei clientului. Pe parcurs, se pot exprima anumite fraze vindecatoare care pot ajuta la aparitia solutiei clientului.

In momentul in care toti reprezentantii vor simti ca s-a ajuns la o solutie, Constelatia se incheie. Reprezentantii vor fi scosi din “rol”; o parte a solutiei se poate simti pe moment iar o alta parte se va arata in timp, fiind vorba de o schimbare subtila, la nivelul sufletului (inconstientului).

Vom respecta regula confidentialitatii pe tot parcursul workshop-ului
Cine sunt facilitatorii?

vor facilita impreuna aceasta sesiune de constelatii sistemice. Amandoi sunt facilitatori sistemici cu experienta atat in constelatii de familie cat si in constelatii organizationale. Imbina armonios abordarea terapeutica si cea de coaching, stimuland clientul in gasirea propriului “pas catre mai bine” in propria sa viata.

CÂND VA AVEA LOC?
Sambata, 25 septembrie 2021, intre 10:00 – 18:00
UNDE VA AVEA LOC?
Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, sector 4, Bucuresti
CARE ESTE INVESTIȚIA TA?
Pretul este de 500RON/zi + TVA pentru persoane juridice si 500RON/zi pentru persoane fizice.
Care sunt reducerile cumulative?

– 10% daca te inscrii si platesti pana in data de sambata 18 septembrie

– 10% pentru membrii comunitatii

Cum platesti?
– vei primi detaliile platii dupa inscriere

Inscrie-te acum prin email catre Raluca Mohanu, raluca.mohanu@gmail.com