Constelatii sistemice, vineri 28 iunie, ora 15:00- 21:00 cu Raluca Mohanu.

Te invit la workshopul de constelatii sistemice care va avea loc vineri 28 iunie intre orele 15:00 – 21:00 in Bucuresti.

Ce teme poti lucra:

Temele constelatiilor sunt alese de catre participanti, insa cateva teme tipice ar fi:

 • conflicte repetate in cadrul sistemului tau familial (in relatia cu parintii, cu copiii)
 • “repetitii” in cadrul sistemului tau familial – persistenta trans-generationala a unor probleme de sanatate, financiare, dificultati relationale
 • probleme ale relatiei de cuplu (dificultatea de a atrage/mentine o relatie, dificultati sexuale, infertilitate, pierderi de sarcina, avorturi)
 • blocaje relatia ta cu succesul si cu banii
 • constelatii organizationale (dificultati profesionale, blocaje antreprenoriale)
 • senzatii persistente de instrainare, epuizare, neliniste
 • dolii neincheiate, morti premature, divorturi/despartiri dureroase care simti ca inca nu s-au “incheiat”
 • somatizari, imbolnaviri aparent inexplicabile medical, care iti cauzeaza suferinta

Este pentru tine daca:

 • te confrunti cu dificultati in viata ta personala si profesionala si esti dispus sa “lucrezi” cu tine pentru a le depasi
 • esti deschis sa “te imprietenesti” cu propriul tau inconstient, pentru a intelege cauzele subtile ale realitatii vietii tale
 • ai curaj sa privesti in interiorul tau si al sistemelor tale de apartenenta (familie, organizatie, comunitate) pentru a aduce lumina asupra traumelor din trecut

Ce sunt constelatiile sistemice:

Constelatiile sistemice reprezinta o metoda terapeutica sistemica, fenomenologica, transgenerationala de scurta durata care exploreaza dinamicile subtile din familii si alte grupuri de apartenenta pentru a oferi noi perspective si a contribui la deblocarea relatiilor din sistem.

Constelatii sistemice NU inlocuiesc psihoterapia si tratamentul medical; sunt complementare acestora si pot le creste eficienta.

Pentru mai multe detalii privind metoda constelatiilor sistemice, te invit sa citesti mai multe aici CONSTELATII SISTEMICE.

Cum se desfasoara workshop-ul?

Workshop-ul de constelatii este experiential si iti antreneaza corpul, emotiile, mintea si sufletul.

Pe parcursul workshopului vom lucra constelatii individuale si exercitii ghidate inspirate din metoda constelatiilor; respectand regula confidentialitatii.

Vom stabili in ziua workshopului cine isi va lucra constelatiile individuale, tinand cont de prioritatile individuale si ale grupului. Chiar daca nu iti vei lucra propria constelatie, iti garantez ca vei lucra intens si vei primi ceea ce ai nevoie din rolurile de reprezentant sau observator.

Te astept cu bucurie! Impreuna este mai usor sa facem Pasii pentru Schimbare.

Constelații Sistemice – Workshop – 28 iunie

Vineri, 28 iunie, intre orele 15:00 – 21:00

UNDE?

Locul de desfasurare va fi in Bucuresti, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16.

CARE ESTE INVESTIȚIA TA?

Pretul este de 440 RON la care oferim  reducerile cumulative:

 • 10% pentru membrii comunitatii (client individual sau participant la cel putin un curs deschis)
 • 10% pentru absolventii si participantii in formarea de facilitatori de constelatii sistemice “Pasi pentru Schimbare”

Cine este facilitatoarea?

Grupul de supervizare va fi facilitat succesiv de catre Raluca Mohanu, Doru Curteanu si Stefan Andrei. Raluca, Doru si Stefan sunt Master Coachi acreditati international si traineri in cadrul scolii de coaching “Steps for Change”.

RALUCA MOHANU

RALUCA MOHANU

Sunt Raluca Laura Mohanu, lucrez cu oamenii de peste 25 de ani, sunt facilitator sistemic si coach. In timp, mi-am definit propriul meu stil de lucru, uneori nonconformist. In lucrul cu clientii imbin armonios abordarea terapeutica (formarea mea principala fiind analiza tranzactionala) cu orientarea pragmatica si catre solutie, inspirata din practica indelungata de coaching. Cred ca omul este o fiinta spirituala si de aceea tehnicile de mindfulness sunt mereu prezente in workshopurile mele. Am fost inspirata in lucrul cu constelatiile sistemice de la mentorii mei, Claus Kostka si Barbara Morgan. Din 2017 coordonez grupuri si tabere de constelatii sistemice si am avut privilegiul sa vad efectele profunde si durabile ale acestei metode de vindecare. Incepand cu anul 2022 am deschis impreuna cu colegul meu Doru Curteanu formarea pentru facilitatori de constelatii “Pasi pentru Schimbare”, aflata deja la a doua promotie.

ÎNSCRIERE

Date necesare completării facturii în vederea înscrierii la eveniment
PERSOANE JURIDICE