copilul interior 2023

Ai uneori senzatia ca viata este dificila, o “lupta” de zi cu zi și iti este greu sa te relaxezi iar cam singura satisfactie adevarata o gasesti in munca? Nu mai gasesti puterea de joaca, momentele in care simti ca traiesti din plin? Si-ti doresti sa traiesti mai frumos, mai usor, creativ si senin si poate sa afli ce este acel “Copilul Interior” despre care ai auzit pana acum din carti sau cursuri? Si ce daruri iti poate aduce?

In acest caz, te invitam la o seara de reflectie despre “Cum sa ne conectam cu copilul interior?” Miercuri 7 Iunie 2023 intre 19.00-21.00 online in cadrul Comunitatii Pasi pentru Schimbare.

Dialogul va fi facilitat de catre Irina Gheorghe si Mirela Sabau, coachi si facilitatori ai comunitatii, iar meditatia de integrare de Raluca Mohanu, fondatoarea Comunitatii.

Ce ai putea obtine participand:

  • Devii constient de aceasta parte din tine, Copilul Interior
  • Iti “imblanzesti” Supravietuitorul si poate te deschizi in fata Vietii
  • Ii arati empatie Copilului tau Interior, il iei in serios si ii intelegi nevoile
  • Simți cum acest copil iti poate aduce energie, creativitate, spontaneitate, pofta de viata
  • Experimentezi cum e sa fii un parinte mai bun pentru tine
  • Te vei conecta mai profund cu copiii tai biologici
  • Vei deveni constient de resursele tale interioare de joaca, jucausie, creativitate care îți vor face relatiile si viata mai usoara

Cum va fi aceasta seara? Facilitatoarele vor ghida dialogul, se vor face impartasiri, folosindu-se astfel intelepciunea si resursele grupului, combinand tehnici de coaching si consiliere. Seara se va incheia cu o meditatie de integrare, intentia fiind de a implica atat senzatiile corpului, cat si emotiile, mintea si spiritul.

Te asteptam cu drag. Impreuna este mai usor sa facem Pasii spre Schimbare.

Copilul Interior

Miercuri 7 Iunie 2023 intre 19.00-21.00

UNDE?

Intalnirea va avea loc pe platforma Zoom iar link-ul va fi transmis celor inscrisi.

Te înscrii formularul de mai jos, pana marti 6 Iunie:
https://forms.gle/pv6a7H3scHiwr3DJA 

CARE ESTE INVESTIȚIA TA?

Participarea ta este gratuita onorand dorinta de contributie a facilitatoarelor si fondatoarei pentru aceasta comunitate.