Inca te intrebi daca schimbarea iti este prieten sau dusman?
Esti gata sa te deschizi pentru a atrage schimbarile benefice in calea ta?
Te-ai saturat sa te “agati” de oameni, locuri, lucruri, convingeri, roluri?

In acest caz, te invit la workshopul

Cum ne pregatim pentru schimbare?

Workshop

raluca-mohanu-coach

Ce primesti in acest program?

Explorarea convingerilor limitative nu este intotdeauna facila deoarece ele “locuiesc” in inconstientul nostru. Sunt acele generalizari, care ni se pare ca au valoare de adevar absoluta, chiar daca nu e ajuta – “Banii nu cresc in copaci”, “Viata e grea”, “Relatiile nu dureaza”, “Nu are rost sa ai incredere in straini”, “Trebuie sa te descurci singur”, “Oamenii te abandoneaza la greu”.
Iti propun sa facem impreuna un exercitiu de sinceritate – sa onoram partea din noi care ne ajuta si ne sustine (convingerile potentatoare) si sa aducem la lumina si sa transformam sabotorul nostru interior (convingerile limitative). Astfel, sa ne luam timp si energie nu pentru a schimba mediul exterior, ci pentru a-l transforma pe cel interior.
In loc sa ne concentram energia pe a schimba realitatea exterioara, sa ne transformam realitatea interioara…care va atrage apoi transformari si in viata noastra “reala”.

Ce vei obtine din acest workshop?

 • Identifici resursele tale de a ramane “cu tine” in conditiile in care mediul tau exterior se schimba, uneori dramatic
 • Intelegi mai bine schimbarile inevitabile din viata de pana acum (adolescenta, maturizarea, casatoria/divortul, maternitatea/paternitatea, un nou loc de munca etc)
 • Cunosti si pui in practica demersul de separare (“doliul psihologic”) necesar pentru cazul tau individual
 • Iti gestionezi mai bina paleta de emotii care acompaniaza schimbarea (de la tristete, furie, teama pana la acceptare, speranta, bucurie)
 • Te impaci cu trecutul, cu recunostinta pentru ceea ce ai primit
  Accepti perioada de tranzitie, intre “vechi” si “nou”, punte de creativitare dar si de confuzie
 • Te deschizi fata de noul care asteapta sa intre in viata ta

Este pentru tine?

 • Ai inteles deja ca schimbarea este inevitabila si vrei sa inveti cum sa o primesti deschis in viata ta
 • Te preocupa schimbarea, vrei sa intelegi cum se intampla si de ce uneori este atat de dificila. Si cum poate fi mai usoara
 • Tocmai ai trecut printr-o schimbare majora a vietii tale (ti-ai schimbat locul de munca, ai incheiat sau ai inceput o noua relatie sau te-ai mutat intr-un alt oras)
 • Iti doresti sa initiezi o schimbare importanta in viata ta

Cum va fi acest workshop?

Vei lucra experiential, combinand tehnici de coaching si consilierea psihologica (modelul de doliu psihologic, procesul de schimbare, identificarea resurselor, vizualizarea succesului). Va fi un workshop interactiv in care iti vei antrena toate cele patru inteligente (corpul, emotiile, mintea si spiritul).

Care este investitia ta?

Pretul workshop-ului este de 700 RON.

Beneficiezi de urmatoarele reduceri cumulative:

20% daca platesti cu o saptamana inainte de data efectuarii cursului

10% daca esti deja membru in comunitatea Steps4Change (client de coaching individual sau participant la cel putin un curs deschis)

Plata se face prin cont bancar; mai multe informatii despre cum poti efectua plata vei primi prin e-mail in urma inscrierii.

UNDE?

La Seeds for Happiness, Strada Fabrica de Chibrituri nr 16, sala Happy (demisol).

REZERVARI