Curajul de a fi vulnerabil

miercuri 17.11.2021, ora 19:00
ONLINE
Te asteptam cu drag la o noua editie online a
Mastermindului de lectura
Pasi pentru schimbare
Ne revedem miercuri 17 noiembrie, ora 19:00 iar cartea serii va fi “Curajul de a fi Vulnerabil”, scrisa de Brené Brown.”

Bine te regasesc!

Iti multumesc ca faci parte din comunitatea “Pasi pentru schimbare” si ca esti preocupat de dezvoltarea si evolutia ta umana!

Te asteptam cu drag la o noua editie online a Mastermindului de lecturaPasi pentru schimbare”. Ne revedem miercuri 17 noiembrie, ora 19:00 iar cartea serii va fi “Curajul de a fi Vulnerabil”, scrisa de Brené Brown.

Daca ai citit cartea sau urmeaza sa o citesti, ne bucuram sa impartasesti cu noi descoperirile tale! In cazul in care nu reusesti sa citesti cartea pana la intalnirea noastra online, nu te ingrijora, este un bun prilej sa descoperi impreuna cu noi ceea ce poate fi relevant pentru tine din ideile lui Brené Brown!

Brené Brown, doctor in asistenta sociala, este profesor cercetator la Graduate College of Social Work din cadrul Universitatii din Houston, program finantat de Fundatia Huffington. Si-a petrecut ultimii 20 de ani studiind curajul, vulnerabilitatea, rusinea si empatia.

Curajul de a fi vulnerabil” ne arata o noua fata a vulnerabilitatii, ne indeamna sa o acceptam ca fiind parte din noi si sa ii descoperim darurile pe care ni le poate oferi. Te invitam sa afli ce beneficii iti poate aduce acceptarea si ca fiind vulnerabil inseamana sa fii autentic. Totodata vei simti ca vulnerabilitatea face parte din noi si fara a ne permite sa ne vulnerabilizam nu putem sa ne uitam mai bine la noi si in noi.

Te invitam miercuri, 17 noiembrie, 19:00 – 21:00 sa impartasim idei si experiente personale legate de vulnerabilitate.
Orice alte idee, intrebare sau preocupare ai, te invitam sa o aduci cu deschidere in momentul de mastermind si poate, impreuna, vom descoperi o unealta utila tie, de luat acasa.

Pentru inscriere, te rog trimite un e-mail la adresa madalina_bangu@yahoo.com, pana in data de marti 16 noiembrie.

Participarea la aceasta intalnire este gratuita, onorand dorinta de contributie a organizatoarelor.

Intre timp, ne poti urmari si pe canalele social media:

https://www.facebook.com/pasipentruschimbare

https://www.instagram.com/mastermind_de_lectura/

Sa ne revedem cu bine!

Echipa Master Mind de lectura:

( Daniela, Madalina, Corina & Raluca J )