Dezvoltare personala

Te invit sa iti faci un cadou! Un cadou de care te vei bucura toata viata! Te invit ca in 2019 viata ta sa devina rotunda …Un an pentru o viata rotunda, fara limitari si fara regrete. O serie de cursuri deschise lunare care se desfașoara pe durata unui an in cadrul programului “Un an de viata rotunda” și care au ca scop o imbunatatire durabila si integrata a tuturor ariilor importante ale vietii tale: corp, minte, emotii si spirit
raluca-mohanu-coach

Ce inseamna Un an de viata rotunda? O serie de 9 cursuri de dezvoltare personala ce se desfășoară pe durata unui an și care au ca scop o îmbunătățire durabila și integrata a tuturor ariilor importante ale vieții tale: de la bani, cariera, sănătate și pana la relația cu cele mai importante persoane din viața ta.

Poti lasa deoparte lucruri care nu iti mai servesc, poti usura bagajul care ti-a fost dat de familie si societate pentru a calatori mai frumos… Este momentul in care poti renunta la ceea ce te tine departe de bucurie… Pe tine si pe cei dragi. Nu iti promit ca nu vei mai avea probleme! Ci doar ca le vei aborda de la alt nivel!

Este un program care te ajuta in cariera, in familie, in echipa, in business, cu prietenii, in leadership … Cand tu cresti, toate domeniile din viata ta cresc! O data cu tine…Si impreuna vom creste o comunitate!

Ce primesti in acest program:

Intentia noastra este sa fim impreuna, sa crestem si sa ne bucuram de prezenta colegilor intr-un grup bazat pe solidaritate. Pentru ca fiecare sa se inteleaga mai bine pe sine, sa isi imbunatateasca relatiile, sa gaseasca noi metode de utilizare a principalelor resurse energie timp si bani. Pentru a putea lasa in urma in viata lui ceea ce nu-ne mai serveste, pentru a face loc noului si pentru a evolua.

Daca vrei sa eviti stagnarea si sa aduci energie in viata, familia si proiectele tale vino alaturi de noi!

Vezi Calendarul Evenimentelor
Un an de viata Rotunda

Inscrierea in program o poti face oricand, alegand cursul sau cursurile potrivite pentru tine in acest moment.

Despre Raluca Mohanu

Sunt Raluca Mohanu. Valoarea mea principala este iubirea si invat in fiecare zi despre cum pot trai cu sens si cu bucurie.
Lucrez cu oamenii de peste 20 de ani, iar din 2005 sunt coach si formator de coachi si facilitatori. Sprijin oameni dornici sa isi asume propriul destin, fie care sunt manageri din multinationale, antreprenori , soti/sotii, profesori, coachi, terapeuti, traineri sau parinti dornici sa isi imbunatateasca relatia cu copiii.
Conduc programe de mentoring si supervizare in coaching. In timp, mi-am definit propriul meu stil de lucru, uneori onconformist.Nu mi-e frica de metodele terapeutice si cred ca e nevoie sa ne imprietenim cu inconstientul nostru, scoala mea de psihologie preferata fiind analiza tranzactionala.
Cred in vointa individuala dar inteleg si respect modul in care functioneaza sistemele practicand metoda constelatiilor sistemice. Consider omul o fiinta spirituala si de aceea folosesc natural tehnicile de mindfulness in cursurile mele.
Simt sa dau mai departe darurile pe care si eu le-am primit. De la profesorii, mentorii mei si maestrii mei

raluca-mohanu-coach