Happy End 2020 & Daruri de Craciun

participare pe baza de donatie oferita copiilor din centre familiale
miercuri 16 decembrie 18:30
La finalul acestui an cu adevarat “epic”, te invit la un workshop in care sa imbinam dezvoltarea noastra personala cu contributia pentru copiii aflati in dificultate. Revino in comunitate sa culegem roadele tuturor transformarilor, darurilor si provocarilor prin care am trecut in acest an. Sa fim impreuna, sa ne sustinem in a merge cu incredere mai departe, in Calatoria noastra.

Iti propun sa iti oferi mai intai tie un cadou de Craciun – timp pentru tine. Timp pentru a incheia cu bine acest an, onorand ceea ce ti-a adus bun si lasand in urma ce nu iti mai este de folos. Astfel, inainte de a te avanta in New Year Resolutions pentru 2021, iti propun sa “inchei” constient si impacat 2020.

“12 cum altele n-au mai fost” merita un final pe masura, asa ca te invit sa iti iei timp:

  • sa fim recunoscatori pentru ce ne-a adus acest an
  • sa ne sarbatorim cum am reusit sa parcurgem prin aceasta perioada neobisnuita
  • sa reflectam asupra problemelor si blocajelor din acest an (blocaje in exterior dar mai ales in interior..)
  • sa ne stabilim intentiile potrivite evolutiei noastre in 2021

Care este investitia ta?

Participarea la workshop se face pe baza de donatie; banii colectati vor fi donati catre Familia Amurtel, un centru de plasament din judetul Buzau care adaposteste 24 de copii si tineri intre 3 si 18 ani care nu pot fi ingrijiti de proprii parinti. Donatia ta va sprijini programe nutritionale si educationale pentru acest copii care au multa nevoie de ele. Descrierea detaliata la programelor o gasiti aici.

Donatia recomandata este de 250RON/persoana, poti dona prin ordin de plata (catre Asociatia Ajutor AMURTEL Romania, IBAN: RO79 RZBR 0000 0600 0087 1486, Raiffeisen Agentia Bucuresti Mall) sau cash la curs. Poti contribui la bunastarea copiilor din acest centru familial si prin donatii de jucarii, carti, imbracaminte, incaltaminte. Daca nu sunt foarte voluminoase, le poti aduce la curs; in caz contrar, te rog sa ma contactezi pentru a organiza livrarea.

maini-euro

Unde?

La Seeds for Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, sala Happy, demisol (pe scari in dreapta jos).

Cum te înscrii?

Inscrie-te dand reply acestui email (raluca.mohanu@gmail.com) pana vineri 11 decembrie.