Happy End 2021
&
Intalnire de comunitate de Craciun

La finalul acestui an pandemic, te invit la o intalnire in care sa imbinam dezvoltarea noastra personala cu bucuria regasirii si daruirii. Revino in comunitate sa culegem roadele tuturor transformarilor, darurilor si provocarilor prin care am trecut in acest an. Sa fim impreuna, sa ne sustinem in a merge cu incredere mai departe, in Calatoria noastra.

Iti propun sa iti oferi mai intai tie un cadou de Craciun – timp pentru tine. Timp pentru a incheia cu bine acest an, onorand ceea ce ti-a adus bun si lasand in urma ce nu iti mai este de folos. Astfel, inainte de a te avanta in New Year Resolutions pentru 2022, iti propun sa “inchei” constient si impacat 2021. Sa exersezi recunostinta pentru ce ai primit in acest an si sa lasi in urma “bagajele” acestui an care nu iti mai sunt de folos in 2022.

Va fi timp pentru tine dar si timp impreuna in comunitate, bucurandu-ne de colinde si de Craciunul care se apropie.

Care este investitia ta?

Participarea la workshop se face pe baza de donatie; banii colectati vor fi donati catre Asociatia de Ajutor Amurtel. Aceasta este un centru de plasament din judetul Buzau care ofera un camin pentru 12 de copii intre 5 si 17 ani preluati dintr-o situatie de saracie extrema, abuz sau pierdere a familiei. Donatia ta va sprijini programe nutritionale si educationale pentru acesti copii care au multa nevoie de ele. Descrierea detaliata la programelor o gasesti aici.

Donatia recomandata este de 250RON/persoana, poti dona prin ordin de plata  catre Asociatia Ajutor AMURTEL Romania, IBAN: RO79 RZBR 0000 0600 0087 1486, Raiffeisen Agentia Bucuresti Mall sau cash la curs. Poti contribui la bunastarea copiilor din acest centru familial si prin donatii de jucarii, carti, imbracaminte, incaltaminte. Daca nu sunt foarte voluminoase, le poti aduce la curs; in caz contrar, te rog sa ma contactezi pentru a organiza livrarea.

In cadrul intalnirii l-am invitat si pe Secret Santa J. Daca vrei sa fii Mos Craciun in comunitate J, te invit sa aduci un cadou in valoare de aproximativ 50RON. Vei oferi si vei primi un dar, reflectand la ce daruiesti si la ce atragi in viata ta.

Unde?

La Seeds for Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, sala Focus (in fata intrarii principale).

Cum te inscrii?

Prin email la raluca.mohanu@gmail.com pana luni, 13 decembrie.