Happy End 2022
&
Intalnire de comunitate de Craciun

online, marti 21 decembrie - ora 18:30

participare pe baza de donatie oferita copiilor din centre familiale

La finalul acestui an, te invit la o intalnire in care sa imbinam dezvoltarea noastra personala cu bucuria regasirii si daruirii. Revino in comunitate sa culegem roadele tuturor transformarilor, darurilor si provocarilor prin care am trecut in acest an. Sa fim impreuna, sa ne sustinem in a merge cu incredere mai departe, in Calatoria noastra.

Iti propun sa iti oferi mai intai tie un cadou de Craciun – timp pentru tine. Timp pentru a incheia cu bine acest an, onorand ceea ce ti-a adus bun si lasand in urma ce nu iti mai este de folos. Astfel, inainte de a te avanta in New Year Resolutions pentru 2023, iti propun sa “inchei” constient si impacat 2022. Sa exersezi recunostinta pentru ce ai primit in acest an si sa lasi in urma “bagajele” acestui an care nu iti mai sunt de folos in 2023.

Va fi timp pentru tine dar si timp de sarbatoare impreuna in comunitate, bucurandu-ne de colinde si de Craciunul care se apropie.

Care este investitia ta?

Participarea la workshop se face pe baza de donatie; banii colectati vor fi donati catre Familia Amurtel (https://amurtel.ro), un centru de plasament din judetul Buzau care adaposteste 12 copii intre 5 si 17 ani care nu pot fi ingrijiti de proprii parinti. Donatia ta va sprijini programe nutritionale si educationale pentru acest copii care au multa nevoie de ele. Descrierea detaliata la programelor asociatiei o gasiti pe Familia AMURTEL – un mediu sigur, cald și iubitor pentru copii vulnerabili | AMURTEL ROMANIA.

Donatia recomandata este de 250RON/persoana, poti dona prin ordin de plata catre Asociatia Ajutor AMURTEL Romania, IBAN: RO79 RZBR 0000 0600 0087 1486, Raiffeisen Agentia Bucuresti Mall.

Unde?

Online
Linkul, ID-ul și parola le vei primi pe e-mail, după înscrierea în formularul alăturat.

ÎNSCRIERE: