steps4change-logo
happy end 2023

Happy End 2023 & Intalnire de comunitate de Craciun

La finalul acestui an, te invit la o intalnire in care sa imbinam dezvoltarea noastra personala cu bucuria regasirii si daruirii. Revino in comunitate sa culegem roadele tuturor transformarilor, darurilor si provocarilor prin care am trecut in acest an. Sa fim impreuna, sa ne sustinem in a merge cu incredere mai departe, in Calatoria noastra.

Iti propun sa iti oferi mai intai tie un cadou de Craciun – timp pentru tine. Timp pentru a finaliza cu bine acest an, onorand ceea ce ti-a adus bun si lasand in urma ce nu iti mai este de folos. Astfel, inainte de a te avanta in planuri pentru 2024, iti propun sa “inchei” constient si impacat 2023. Sa exersezi recunostinta pentru ce ai primit in acest an si sa lasi in urma “bagajele” acestui an care nu iti mai sunt de folos in 2024.

Happy End 2023, 20 decembrie 2023

UNDE?

Online, vei primi linkul de conectare dupa inscriere.

CÂND?

miercuri, 20 decembrie, orele 18:30

CARE ESTE INVESTIȚIA TA?

Participarea la workshop se face pe baza de donatie; donatie minima recomandata este de 300RON; donatia se poate face cash sau prin transfer bancar.

Te invit sa donezi pentru urmatoarele 2 asociatii:

  1. 150 RON pentru Asociatia Seeds for Happiness. Prin donatia ta vei sprijni programele de coaching si dezvoltare personala ale comunitatii noastre, Pasi pentru Schimbare. Coordonam urmatoarele proiecte de coaching pro-bono: coaching pro-bono pentru asociatii non-guvernamentale (Help Autism, Cercetasii Romaniei, Code_N, Teach for Romania), program de coaching gratuit pentru comunitate, burse oferite participantilor la formarea de coaching, mastermind de coaching. Alte programe pro-bono ale comunitatii includ program de mentoring gratuit, Mastermindul de Lectura, grupul de practica in mindfulness si grupul de rugaciune. Te invit sa donezi prin transfer bancar catre Asociaţia Seeds for Happiness, in contul RO97 BACX 0000 0004 4297 4000, deschis la Unicredit Bank, mentionand la detaliile de plata “donatie steps4change”.

si

  1. 150 RON pentru Asociatia Noi Orizonturi Familia. Proiectele de Craciun ale asociatiei includ pregatirea unui un eveniment pentru 150 de copii din satul Mironesti si comuna Gostinari, jud Giurgiu, in cadrul caruia copiii vor primi cadouri si oferirea de pachete cu produse de baza pentru 30 de familii care intampina dificultati sociale din judetele Giurgiu, Ilfov, Calarasi si Bucuresti.
    Totodata asociatia isi propune o mare surpriza (poate chiar de Craciun) pentru o familie cu 7 copii – cu varste intre 2 si 13 ani – din satul Mironesti care traiesc intr-o casa cu un grad foarte avansat de degradare: obtinerea unei case modulare din containere, astfel incat copiii sa locuiasca in conditii De mentionat ca, desi se confrunta cu astfel de conditii grele de viata, toti copiii cu varste peste 6 ani merg la scoala iar fata de 13 ani are rezultate deosebite la invatatura. Te invit sa donezi online pe site-ul asociatiei (https://www.noiorizonturifamilia.ro/) sau prin transfer bancar in contul RO42 BACX 0000 0007 3335 7003, Asociația Noi Orizonturi Familia IBAN – Unicredit mentionand la detaliile de plata “donatie steps4change”.

 

Poti contribui la bunastarea acestor familii si prin donatii in produse (electrocasnice, mobila, alimente, produse de ingrijire a casei si de igiena, imbracaminte, incaltaminte, jucarii, carti etc). Pentru organizarea transportului, te rog sa o contactezi pe Vice-Presedinta Asociatiei, Cristina Stefanut la telefon 0722 400 407.

Iti multumesc cu recunostinta pentru generozitatea ta;
impreuna facem Pasi pentru Schimbare!