Happy End 2022
&
Intalnire de comunitate de Craciun

14 decembrie, 18:30, Bucuresti

La finalul acestui an, te invit la o intalnire in care sa imbinam dezvoltarea noastra personala cu bucuria regasirii si daruirii. Revino in comunitate sa culegem roadele tuturor transformarilor, darurilor si provocarilor prin care am trecut in acest an. Sa fim impreuna, sa ne sustinem in a merge cu incredere mai departe, in Calatoria noastra.

Iti propun sa iti oferi mai intai tie un cadou de Craciun – timp pentru tine. Timp pentru a incheia cu bine acest an, onorand ceea ce ti-a adus bun si lasand in urma ce nu iti mai este de folos. Astfel, inainte de a te avanta in New Year Resolutions pentru 2023, iti propun sa “inchei” constient si impacat 2022. Sa exersezi recunostinta pentru ce ai primit in acest an si sa lasi in urma “bagajele” acestui an care nu iti mai sunt de folos in 2023.

Va fi timp pentru tine dar si timp de sarbatoare impreuna in comunitate, bucurandu-ne de colinde si de Craciunul care se apropie.

In cadrul intalnirii l-am invitat si pe Secret Santa. Daca vrei sa fii Mos Craciun in comunitate, te invit sa aduci un cadou in valoare de aproximativ 50RON. Vei oferi si vei primi un dar, reflectand la ce daruiesti si la ce atragi in viata ta.

Care este investitia ta?

Participarea la workshop se face pe baza de donatie; banii colectati vor fi donati catre Asociatia Noi Orizonturi Familia. Prin donatia ta vom face pachete de Craciun pentru 50 de familii sociale din judetele Calarasi, Teleroman, Ilfov si Bucuresti.

Descrierea detaliata la programelor medicale si educationale ale asociatiei o gasesti pe site-ul https://www.noiorizonturifamilia.ro/.

Donatia recomandata este de 250RON/persoana, poti dona online pe site-ul asociatiei sau prin transfer bancar in contul RO 42 BACX 0000 0007 3335 7003, Asociația Noi Orizonturi Familia IBAN – Unicredit.

Poti contribui la bunastarea acestor familii si prin donatii in produse (electrocasnice, mobile, alimente, produse de igiena, imbracaminte, incaltaminte, jucarii, carti etc). Pentru organizarea trasnportului, te rog sa o contactezi pe Vice-Presedinta Asociatiei, Cristina Stefanut la telefon 0722 400 407.

Unde?

La Seeds for Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, sala Focus (in fata intrarii principale).

ÎNSCRIERE: