steps4change-logo
Mastermind de lectura - "Studiu despre iubire

Chiar daca nu ai apucat sa o citesti, cu siguranta iti vei imbogati sufletul cu trairile celorlalti, asa cum s-a intamplat de fiecare data cand ne-am alaturat sufletele si inteligenta pentru a obtine claritate si perspective noi. De fapt, chiar aceasta este adevarata putere pe care ne-o ofera mastermindul.

Pe parcursul acestei carti, descoperim cu surprindere ca sfaturile lui Thich Nhat Hanh nu se adreseaza doar discipolilor sai ori budistilor in general, ci tuturor acelora care aspira sa isi inteleaga cu adevarat natura propriei existente. Calatoria propusa de parintele mindfulnessului occidental ne poarta printre povesti populare, experiente personale si invataturi orientale, contopite astfel incat sa creeze o imagine unica a iubirii de sine si de semeni. Caci, mai mult decat un sentiment, iubirea este o forma de cunoastere de nivel superior si reprezinta legatura profunda intre toate fiintele, din trecut, prezent si viitor.

Te asteptam cu bratele deschise sa vii alaturi de noi si, in egala masura, sa primesti si sa daruiesti perpective noi din calatoria ta pana acum.

Mastermind de lectura – “Studiu despre iubire”

Miercuri, 21 februarie - ora 19:00

Online

Participarea la aceasta intalnire este gratuita, onorand dorinta de contributie a organizatorilor.

 
Inscrie-te pe mail la daniela.graure.coach@gmail.com pana pe data de 19 Februarie si iti vom trimite pe 20 Februarie detaliile pentru a putea sa ne conectam