WORKSHOP

PACEA INTERIOARĂ

joi 14 aprilie, 19:00 - 21:00

ONLINE

* Workshop caritabil de Paste cu participare pe baza de donatie

6luni-de-viata-rotunda

Te invit la o seara de conectare si meditatie online “Pacea interioara” in data de 14 aprilie 2022 intre 19.00-21.00 in cadrul Comunitatii Pasi pentru Schimbare.

Dupa 2 ani de pandemie si fiind in vecinatatea razboiului, este posibil sa iti fie uneori dificil sa iti gasesti linistea interioara. In aceasta realitate tensionata, vom reflecta mai intai la propriile razboaie interioare. Sa constientizam conflictele noastre, “partile” din noi care se razboiesc si “bataliile” pe care le purtam in familie, la scoala, la serviciu sau in trafic. Desi folosim expresia “a face pace”, ne ajuta mai degraba sa fim in pace, pentru a aduce pacea atat in noi insine cat si in lumea noastra.

Workshop-ul va consta intr-o sesiune “antrenament’ pentru pacea interioara, exersand modalitati prin care ne putem linisti corpul, emotiile, mintea si spiritul.

Cine este facilitatoarea?
CARE ESTE CONTRIBUȚIA TA?

Participarea la acest workshop se face pe baza de donatie; fiind inainte de Paste, este o ocazie sa contribuim financiar pentru ce aflati in nevoie. Vom dona catre asociatia Noi Orizonturi Familia, care coordoneaza proiecte de oncopediatrie si corectarea strabismului la copiii provenind din medii defavorizate social. Mai multe despre proiectele asociatiei puteti afla pe site-ul asociatiei http://www.noiorizonturifamilia.ro.

Banii donati in cadrul cursului nostru vor fi folositi pentru a aduce bucurie si speranta in sufletele copiilor din comuna Nicolae Balcescu, Calarasi carora membrii asociatiei le vor oferi un spectacol cu activitati asistate de 2 „prieteni blanosi” 😊 Border Collie si pachete cu dulciuri. Totodata, 20 de familii din comuna care intampina dificultati sociale si financiare majore vor primi pachete cu produse de baza.

Pe langa donatia in bani, putem ajuta cu donatia pentru copii de haine, carti sau jucarii, toate aflate in stare buna.

Suma donata este la latitudinea fiecaruia; noi recomandam o donatie de 250RON in contul Asociația Noi Orizonturi Familia IBAN RON RO 42 BACX 0000 0007 3335 7003, Unicredit.

CUM TE ÎNSCRII?

Completand formularul pana marti,12 aprilie 2022

Te asteptam cu drag!

Impreuna este mai usor sa facem Pasii spre Schimbare.