Regăsirea Feminității

Vino să explorăm cum ne putem bucura de feminitate, fără a ignora sau exclude multiplele roluri pe care le avem. Ne vom uita dincolo de iluzii…. Vom coborî adânc, în părți ale psihicului nostru, pentru a re-vizita și integra vârstele feminitătți noastre (fetița copil, adolescenta, femeie tânără, femeie matură). Vom întelege ce înseamnă energia feminină și vom integra părți, vârste, atitudini cu scopul de a ajunge sa ne bucurăm de noi ca femei. Complete, plenare. Și de a putea privi dintr-un loc de putere contextul vietii noastre… cu lucrurile bune sau mai putin bune … Vom găsi astfel pasii pe care îi putem face pentru a aduce mai multă autenticitate in modul in care ne manifestăm și ne bucurăm de feminitatea noastră… dincolo de sabloane și scenarile văzute în familia de origine …..

De ce?

Suntem Femei ale acestor vremuri…

Vorbim zi de zi despre proiectele, planurile, obiectivele pe care dorim să le atingem.

Am găsit în societate și apoi am dus către interior un model al succesului. Și muncim din greu pentru a îl atinge. Dar obosim și în loc să ajungem la destinație simțindu-ne regine, bucurându-ne de parcurs, de noi și de ceea ce avem în jur, abia ne găsim energia să zâmbim politicos, răsuflând ușurate că s-a mai terminat ceva.

Visam poate în secret la un ideal al feminității, în care aveam timp 10 ore pe zi să ne manifestăm plenar creativitatea, să ne îngrijim, să mâncăm în tihnă prânzul, să ieșim îmbrăcate frumos la o cină romantică, să mergem la coafor, masaj, gimnastică, la cumpărături… pentru a realiza că cel mai des în loc de 10 ore pe zi, abia înghesuim o ora pentru noi ca femei … sau uneori doar 10 minute.

 

Dacă îți sunt familiare aceste scenarii sau poate:

Eșți epuizată și nu maiai energie?

Simți că nu mai știi care este calea ta?

Nu îți mai găseșți puterea de a străluci că femeie?

Ai multe roluri, de la mamă, soție, fiică, sora, prietenă până la manager, mentor, coach, și nu mai știi cum să te bucuri de ele fără a ajunge la epuizare?

După ce ai devenit mamă, te-ai dedicat atât de mult rolului nou încât ai uitat că eșți femeie?

Ai o fiică și cu greu reușeșți să comunici cu ea, deși ti-ai dat silința și ai încercat multe cai?

Îți dorești să te simți femeie dar parcă imaginile ideale ale femeii Afrodita îți par exagerate și destul de departe de realitatea ta?

Lucrezi într-un business în care energia masculină este regulă iar că să reziști ai împrumutat din stilul masculin de a face lucrurile să meargă?

Te-ai uitat cu interes la prieteniile celor de jur dar tu nu ai reușit să te simți cu adevărat în largul tău în prezența unei femei?

Acum poate fi momentul în care să integrezi cele mai importate vârste ale feminității tale: copilăria, adolescența, tinerețea și maturitatea și să te bucuri de vârstă ta reală cu plusurile și minusurile ei.

 

Din toate aceste motive și din dorința noastră de a servi modelul feminin de manifestare în societate

Te invităm la un eveniment special născut din solidaritate feminină și prietenie: Tabăra – Regăsirea feminității, între 5-8 octombrie 2023, prima ediție.

Vino cu noi să explorăm. Va fi diferit de alte tabere care abordează feminitatea, senzualitatea în afară sau excluzând contextul vieții pe care o trăim rolurile multiple, bagajul transgenerational și poate părți ale noastre rămase blocate în trecut …..

Vom petrece împreună 4 zile, în care vom construi un cerc de încredere și solidaritate feminină care va susține conectarea fiecăreia cu energia feminină, cu resursele interne precum și cu cele disponibile în jur. Pentru a putea să ne bucurăm de darurile noastre ca femei. Și a putea ulterior să aducem mai multă bucurie și celor din jur.

Îți vei acorda timp să:

 • Conștientizezi locul în care te afli în prezent și care este energia ta preponderentă (feminină sau masculină)
 • Privești din nou călătoria vieții, de dat aceasta ca un observator și pui în ordine evenimente care au marcat călătoria ta că și femeie
 • Te conectezi cu linia feminină și cu resursele tale
 • Îți dai seama ce ai învățat în familie despre rolul tău aă femeie, convingeri, atitudini și alegi conștient dacă vrei să continui în această direcție sau a venit momentul să schimbi ceva
 • Îți dai voie să creezi din energia feminină autentică și să te bucuri de proiectele care iau naștere prin tine, de copii tăi, de reușitele tale.

 

Ce poți obține ?

 • Îți regăsești feminitatea sau poate te vei întâlni cu ea pentru prima oară
 • Vei explora și cunoaște energia ta feminină și o vei folosi adecvat în viață de zi cu zi acasă și la serviciu
 • Integrezi fetița, adolescenta, tânăra și femeia matură din tine, dându-le fiecăreia locul lor
 • Primești sprijin pentru a depăși blocajele din calea feminității tale autentice
 • Te bucuri împreună cu cercul de femei de activități creative
 • Te vei simți în largul tău, vei avea în jur femei care crează cercul susținerii și al încrederii

 


Cum vom lucra?

Vom trăi împreună o experiență creativă în care vom îmbină metode de lucru din constelații familiale, regresie în alte vieți, analiză tranzacțională, metode NLP, terapia prin artă, coaching.

Vom petrece 4 zile împreună cu “femei ca noi” antrenându-ne:
– mintea (concepte din constelaţii sistemice şi analiză tranzacţională)
– emoţiile (exerciţii din terapia prin artă)
– corpul (practică yoga, exerciţii de atingere conştientă şi holding)
– spiritul (lucrul cu constelaţiile sistemice, regresia în alte vieţi, exerciţii de mindfulness)

Care este programul?

Joi 5 octombrie: Energia feminina

       Întâlnirea grupului, prezentarea trainerilor şi a participanților, exprimarea intenţiilor

       Locul din care pornim. Investigarea și determinarea energiei predominate (masculine,   feminine). Cum recunoaștem energia feminină și energia masculină

       Arhetipurile şi anotimpurile feminităţii: Primăvara, Vara, Toamna şi Iarna

       Râul vieții – vârstele feminităţii

Vineri 6 octombrie: Copilaria si Adolescenta

 • Copilăria timpurie (exerciţiu de holding)
 • Conectarea cu mama, bunica şi strămoşii din linia feminină

       Explorarea unei teme legate de feminitate prin metoda constelațiilor de familie

 • Relaţia cu mama şi relaţia cu tata în triada familiei: “fetiţa mamei” şi “fetiţa tatălui”
 • Experienţa menstruației
 • Iniţierea în sexualitate

       Convingeri despre feminitate învăţate în familie

Sâmbătă 7 octombrie: Tineretea si Maturitatea

       “Plecarea de acasă”, desprinderea de familia de origine

 • Explorarea relațiilor de cuplu mature (sexualitatea, angajamentul, infidelitatea, despartirea)
 • Maternitatea, bucuriile si provocarile sale; echilibrul delicat dintre relatia de cuplu si cea de familie
 • Avortul si (in)fertilitatea

       Femeile în slujba Vieții și a Creației; exerciţiu de curăţare

       Viața profesională. Cum să mă bucur de succes profesional şi financiar ca femeie?

Duminică 8 octombrie: Resursele feminitatii

       Femeia inteleapta si darurile feminităţii

       Conectarea cu resursele feminităţii (Mama Pământ, mentorii femei, ghizii spirituali)

       Exerciţii de integrare – tranziţia spre revenirea acasă

Regăsirea Feminității

5-8 octombrie, Izvoranu (Buzău)

incepand de joi 05 Octombrie ora 15:00, pana duminica 8 octombrie ora 13:00, Cabana Izvoranu, Buzău

Pretul taberei este de 3500 RON

Beneficiezi de urmatoarele reduceri cumulative:

 • 10% daca esti client individual al vreuneia dintre trainerii taberei sau daca ai participat deja la cel putin un curs deschis in comunitate
 • 10% daca platesti tabara pana pe data de 11 septembrie
RALUCA MOHANU

RALUCA MOHANU

Sunt Raluca Mohanu si valoarea mea principala este iubirea. Lucrez cu oamenii de peste 25 de ani, sunt Master Coach si facilitator de constelati sistemice; profesii in care am ghidat mii de cliente femei. In munca mea, am avut privilegiul sa le insotesc, atat in perioadele fericite cat si in cele de disperare din viata lor. Am lucrat cu tinere dornice sa “plece de acasa”, cu tinere mamici entuziasmate dar si teribil de anxioase la aparitia primului copil, cu iubite in perioade de “miere” dar si de “fiere” in cuplu, cu femei manager sau antreprenor facand slalom in lumea “barbatilor”. Am ghidat femei-fetita si femei-barbat, femei anorexice si femei obeze, femei dependente (de alcool, de droguri sau …de munca), mame singure sau profund insigurate, femei mature cautandu-si rostul dupa plecarea copiilor de acasa, femei cu boli terminale sau femei pe care le-am insotit pe ultimul drum… De la fiecare am invatat despre fragilitatea si forta feminina si despre cum le putem contine si manifesta impreuna. Lor si tuturor femeilor din viata mea, le dedic cu drag aceasta prima Tabara de Feminitate!

irina gheorghe

IRINA CRISTINA GHEORGHE

“Daruieste-i persoanei pe care o iubesti: aripi pentru a zbura, radacini pentru a se intoarce si motive pentru a ramane.” Dalai Lama Cred in oameni, in bunatatea lor si in magia care se creaza atunci cand ne oferim si primim darul acceptarii si al incurajarii. Imi place sa servesc Viata manifestandu-mi feminitatea. Ii sustin si ghidez pe cei din jur prin coaching, terapie, meditatii, prin prietenie. Invat sa privesc cu recunostinta si curiozitate fiecare zi, bucurandu-ma de experientele variate pe care le traiesc din rolurile de fiica, mama, partenera, prietena, mentor, lider. In ultimii 10 ani a invatat despre mine si ceilalti folosind in special metode NLP, analiza tranzactionala, constelatii, mindfulness, rugaciune, yoga. Am imprumutat de-a lungul timpului, din corporatia in care lucrez, gandirea sistemica si organizarea iar din lucrul cu grupurile am invatat flexibilitatea si creativitatea. Imi place sa traiesc Viata cu smerenie si admiratie pentru Darul Creatiei, cu vitalitate si inima si mintea deschise.

mirela georgiana sabau

Mirela Georgiana Sabau

Ma simt implinita cand insotesc oamenii spre ceea ce pot deveni si spre o viata cu echilibru si bucurie. Sunt recunoscatoare oricand am ocazia de a da mai departe din ceea ce am primit si invatat de la cei cu care m-am format de a lungul timpului: Catalin Zaharia, Peter Schutz, Benedykt Peczko, Melița Reiner, Sid Jacobson, Frank Pucelik, Tim Halborn, Jutta Ten Herkel, Ion Bucur, Kris Dillard, Raluca Mohanu și Doru Curteanu. Sunt absolventa a Facultatii de Psihologie, sunt coach si facilitator de constelatii sistemice. Cred in cooperare, parteneriate si comunitati. In ultimii 25 de ani am lucrat cu oameni de diferite varste si in medii diverse. Am fost educatoare la una dintre primele gradinite private din Romania si am predat studentilor, indrumandu-i in cariera și in alegerile lor profesionale. Coordonez activitatea firmei de avocatură de business alaturi de partenerii mei. In prezent lucrez cu femei prin coaching si constelatii sistemice, ducand mai departe in comunitati darurile pe care si eu le-am primit.

Prin WhatsApp sau telefon catre Mirela Georgiana Sabau: 0744.657.054

Suntem recunoscătoare pentru recomandarea acestei tabere către prietene.

 

Mulțumim și te așteptăm cu drag!