steps4change-logo
planta

Iata ca trece toamna si odata cu ea si momentele potrivite sa culegem roadele muncii noastre, sa celebram rezultatele si sa ne bucuram de pasii facuti in evolutia noastra.

Toamna este un anotimp recunoscut ca fiind al prosperitatii si abundentei, cand Natura ne invata sa simtim Abundenta prin toate darurile sale: sa gustam din bogatia Pamantului, sa ne racorim cu unduirea Vantului, sa ne bucuram de Ploaie si Apa si sa ne incalzim cu caldura Soarelui.

Si cum ceea ce avem in exterior este o oglindire a ceea ce avem in interior,  va invitam la un workshop de toamna ce a fost conceput pentru a sustine cresterea nivelului de constientizare in ceea ce priveste relatia cu banii si abundenta.

Vino alaturi de noi daca:

-Crezi (sau iti doresti sa crezi) intr-adevar ca meriti, poti si stii sa fii prosper. Si vrei sa te bucuri de bani si prosperitate.

-Esti pregatit sa elimini blocajele in calea prosperitatii tale.

-Iti doresti sa ai convingerile care sa te ajute sa primesti bani si prosperitate si in viata ta

Workshopul “Relatia cu banii si prosperitatea” va avea loc vineri 24 noiembrie, intre orele 15:00-21:00.

Iti propunem in acest curs deschis:

  • Intelegi modul in care tiparele de comportament ale familiei tale au influentat relatia ta cu abundenta
  • Identifici proiectiile tale legate de bani (Banii sunt…) si limitarile acestora
  • Lucrezi cu 4 concepte cheie: Prosperitate & Saracie si A economisi & A cheltui
  • Identifici credintele limitative legate de bani si modul in care acestea te saboteaza; lucrezi la transformarea lor
  • Sa intelegi prin ghidajul Sufletului care este calea ta catre Prosperitate si Abundenta

Cum va fi acest workshop?

Va fi un workshop divers si interactiv, in care vom combina lucrul cu corpul, mintea, emotiile si sufletul.

 

Folosind principiile constelatiilor de familie, vom explora modul in care a fost simtita in familia ta relatia cu prosperitatea. Vei avea experienta unei sesiuni de regresie in alte vieti si avea ocazia sa te conectezi la Sufletul tau prin meditatie si sa afli mesaje care iti vor sustine relatia cu banii si abundenta.

Relatia cu banii si prosperitatea

vineri 24 noiembrie, 15:00 - 21:00, Bucuresti

UNDE?

Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri nr 16, sala Focus

CARE ESTE INVESTIȚIA TA?

Pretul workshop-ului este de 400 RON.

Beneficiezi de urmatoarele reduceri cumulative:

  • 10% pentru plata pana la data de 17 noiembrie
  • 10% daca esti deja membru in comunitatea Steps4Change (client de coaching individual sau participant la cel putin un curs deschis)

Plata se face prin cont bancar; mai multe informatii despre cum poti efectua plata vei primi prin e-mail in urma inscrierii.

FACILITATORI

RALUCA MOHANU

RALUCA MOHANU

“Lucrez cu oamenii de peste 25 de ani, iar din 2005 sunt coach, formator de coachi si facilitatori. Sprijin oameni dornici sa isi asume propriul destin, fie care sunt manageri, antreprenori, soti/sotii, profesori, coachi, terapeuti, traineri sau parinti dornici sa isi imbunatateasca relatia cu copiii. Conduc o Scoala de coaching si de constelatii sistemice si contribui zilnic pentru bucuria Vietii in Comunitatea Pasi pentru schimbare”.

IRINA-GHEORGHE

IRINA GHEORGHE

“Lucrez zilnic cu oamenii si ii sustin sa devina versiunea lor cea mai buna, contribui la crestearea si stabilitatea echipelor cu care colaborez si sustin din calitatea de coach, facilitator, trainer si manager oameni deschisi sa lucreze cu sine si sa faca pasi importanti in evolutia si constientizarea lor. Coordonez Programul de mentoring din comunitatea Pasi pentru schimbare, facilitez programe de dezvoltare personala si public speaking si sunt in formare ca facilitator de constelatii familiare.”

CUM TE ÎNSCRII?

Inscrie-te acum trimitand un email Irinei Gheorghe, la adresa cristina_gim@yahoo.com