Relatia cu banii si prosperitatea

vineri 30 septembrie, 15:00 - 21:00

Iata ca a venit toamna si odata cu ea si momentele potrivite sa culegem roadele muncii noastre, sa celebram rezultatele si sa ne bucuram de pasii facuti in evolutia noastra.

Toamna este un anotimp recunoscut ca fiind al prosperitatii si abundentei, cand Natura ne invata sa simtim Abundenta prin toate darurile sale: sa gustam din bogatia Pamantului, sa ne racorim cu unduirea Vantului, sa ne bucuram de Ploaie si Apa si sa ne incalzim cu caldura Soarelui.

Si cum ceea ce avem in exterior este o oglindire a ceea ce avem in interior,  va invitam la un workshop de toamna ce a fost conceput pentru a sustine cresterea nivelului de constientizare in ceea ce priveste relatia cu banii si abundenta.

Vino alaturi de noi daca:

  • Crezi (sau iti doresti sa crezi) intr-adevar ca meriti, poti si stii sa fii prosper.
  • Esti pregatit sa elimini blocajele in calea prosperitatii tale.
  • Iti doresti sa ai convingerile care sa te ajute sa iti atingi obiectivele financiare.

Workshopul “Relatia cu banii si prosperitatea” va avea loc vineri 30 septembrie, intre orele 15:00-21:00.

Iti propunem in acest curs deschis:

  • Intelegi modul in care tiparele de comportament ale familiei tale au influentat relatia ta cu abundenta
  • Lucrezi cu 4 concepte cheie: Prosperitate & Saracie si A economisi & A cheltui
  • Identifici credintele limitative legate de bani si modul in care acestea te saboteaza; lucrezi la transformarea lor
  • Sa intelegi prin ghidajul Sufletului care este calea ta catre Prosperitate si Abundenta
  • Sa iti exprimi emotiile legate de bani dincolo de cuvinte, sa dai o forma si sa exprimi creativ ceea ce nu poti spune inca in cuvinte

Cum va fi acest workshop?

Va fi un workshop divers si interactiv, in care vom combina lucrul cu corpul, mintea, emotiile si sufletul.

Folosind principiile constelatiilor de familie, vom explora modul in care a fost simtita in familia ta relatia cu prosperitatea. Vei avea experienta terapiei de regresii in alte vieti si avea ocazia sa te conectezi la Sufletul tau prin meditatie si sa afli mesaje care iti vor sustine relatia cu banii si abundenta. Vom folosi mandalele de lumina care vor aduce elemente de creativitate, intuitie, eliberarea, integrare si stimulare a perspectivelor noi in ceea ce priveste relatia ta cu banii. 

Cine sunt facilitatorii?

Grupul de supervizare va fi facilitat succesiv de catre Raluca Mohanu, Doru Curteanu si Stefan Andrei. Raluca, Doru si Stefan sunt Master Coachi acreditati international si traineri in cadrul scolii de coaching “Steps for Change”.

RALUCA MOHANU

Raluca Mohanu

“Lucrez cu oamenii de peste 20 de ani, iar din 2005 sunt coach, formator de coachi si facilitatori. Sprijin oameni dornici sa isi asume propriul destin, fie care sunt manageri, antreprenori, soti/sotii, profesori, coachi, terapeuti, traineri sau parinti dornici sa isi imbunatateasca relatia cu copiii. Conduc o Scoala de coaching si de constelatii sistemice si contribui zilnic pentru bucuria Vietii in Comunitatea Pasi pentru schimbare”.

IRINA-GHEORGHE

Irina Gheorghe

“Lucrez zilnic cu oamenii si ii sustin sa devina versiunea lor cea mai buna, contribui la crestearea si stabilitatea echipelor cu care colaborez si sustin din calitatea de coach, facilitator, trainer si manager oameni deschisi sa lucreze cu sine si sa faca pasi importanti in evolutia si constientizarea lor. Coordonez Programul de mentoring din comunitatea Pasi pentru schimbare, facilitez programe de dezvoltare personala si public speaking si sunt in formare ca facilitator de constelatii familiare.”

andreea-radulescu

Andreea Radulescu

“Sunt consilier școlar la o școală privată din București de 4 ani, coach acreditat național de 2 ani și terapeut în remedii florale Bach. Facilitez ateliere de dezvoltare personală, dezvoltare emoțională, ateliere cu metode și tehnici de lucru cu copiii și adolescenții pentru deblocarea potențialului lor. Iubesc oamenii și îi acompaniez în procesul de schimbare și evoluție personală, explorând împreună cadrul fiecăruia de referință. De asemenea, iubesc viața și mi-o ghidez după următorul motto: "Sunt Creatorul propriei mele vieți!" “

Pretul workshop-ului este de 350 RON.

Beneficiezi de urmatoarele reduceri cumulative:

  • 10% pentru plata pana la data de 23 Septembrie
  • 10% daca esti deja membru in comunitatea Steps4Change (client de coaching individual sau participant la cel putin un curs deschis)

Plata se face prin cont bancar; mai multe informatii despre cum poti efectua plata vei primi prin e-mail in urma inscrierii.

CAND?

Vineri, 30 Septembrie, intre 14:00 – 20:30.

Unde?

Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri nr 16, sala Focus

 

ÎNSCRIERE