constelatii-sistemice-compressed

Te invitam la workshop-ul cu tema “Relatia cu parintii”

Un cadou pe care ti-l poti face la inceput de primavara este de a face cativa pasi hotarati in directia unei relatii mai bune cu parintii.

Exista o  legatura directa intre modul in care un adult isi accepta parintii si increderea in fortele proprii si asumarea de sine. Cu cat avem o relatie cu parintii mai buna, cu atat ne mentinem mai usor in rolul unui adult matur, ce simte liniste interioara, care are relatii functionale si ne pastram la distanta de tentantele jocuri psihologice.

Uneori ne surprindem ca avem reactii emotionale puternice in relatiile cu colegii, cu sefii, cu partenerii de lucru si de viata si nu ne dam seama de ce. Desi cauza nu este insemnata, in cateva secunde simtim respingere, dorinta de apartenenta, de acceptare si recunoastere. Emotiile ne cuprind si ne miram si noi de modul intens in care reactionam.

Daca ne-am uita cu onestitate, am ghici si varsta de la care ne raportam in relatie cu aceste intamplari. Dar de multe ori nu avem timp sa cautam in trecut, fiind preocupati de ceea ce avem de rezolvat si realizat zi de zi.

Noi va invitam sa dedicati cateva ore in care sa exploram impreuna aceste relatii intense, rareori line, cu multa iubire dar si tensiuni – relatia cu mama si cu tata.

Iti propunem ca in acest curs deschis:

  • Sa privesti relatia cu proprii parinti (fie ca sunt in viata sau doar in inima ta) asa cum este acum. Sa inveti sa iti exprimi recunostinta pentru tot ceea ce ti-au daruit parintii tai, apreciind darurile lor pentru tine, sa trimiti compasiune pentru modul in care ei au trait, pentru destinul lor, sa lasi in urma mesajele toxice din scenariul tau de familie pentru a nu le transmite mai departe copiilor tai.
  • Sa faci constient cativa pasi spre mai bine. Sa iti intelegi rolul de Adult in relatia cu parintii tai, sa iti dezvolti empatia si compasiunea pentru inaintarea lor in varsta, eventualele probleme medicale, dificultatea de a-si gasi rostul dupa pensionare.
  • Sa iti onorezi visul de a-ti crea propria familie armonioasa. Sa investesti timp si energie pentru ca familia ta sa fie locul unui parteneriat spiritual in care toti membrii sai sa se simta in siguranta, acceptati si iubiti. Sa ai incredere ca poti avea si o relatie de cuplu implinita si relatii bune cu copiii tai.

 

Ce obtii in acest program?

  • Iti accepti locul si rolul din familia ta de origine. Ai grija de spatiul personal si respecti teritoriul celorlalti in relatiile apropiate. Nu devii mama/tatal parintilor tai din prea multa iubire sau simtul datoriei, ci respecti legea naturala a vietii.
  • Stabilesti mici pasi concreti pe care ii poti face tu pentru a avea o relatie mai buna.
  • Iti onorezi propria ta familie (aflata in stadiul de dorinta sau in cel de realitate). Dai timp si energie intentiei de a consolida familia ta. Iti iei curaj pentru a te deschide sa daruiesti si sa primesti iubire in relatiile tale de familie.

Te asteptam cu drag!

“Relatia cu parintii”, vineri 10 martie

Vineri, 10 martie 2023, orele 14:00 - 20:00

UNDE?

Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri nr 16, sala Happy (demisol)

CARE ESTE INVESTIȚIA TA?

Pretul workshop-ului este de 350 RON.

Beneficiezi de urmatoarele reduceri cumulative:

  • 10% daca esti membru in Comunitatea Pasi pentru Schimbare (client de coaching individual sau participant la cel putin un curs deschis)
  • 10% daca te inscrii impreuna cu un prieten
  • 10% daca esti mentor in programul de mentoring “Pasi pentru schimbare” 2023

Plata se face prin cont bancar. Mai multe informatii despre cum poti efectua plata vei primi prin e-mail in urma inscrierii.

Cum te inscrii? Completând aici: https://forms.gle/4o6QnmCuiz9DSQpk7

FACILITATORI

IRINA-GHEORGHE

Irina Cristina Gheorghe

“Cred în oameni și în capacitatea acestora de a-și făuri o viață frumoasă, în bunătatea lor și cred în puterea nemarginită a iubirii necondiționate. Am învățat despre mine și ceilalți folosind în special metode NLP, analiza tranzacțională, coaching, constelații sistemice, hipnoterapie. Îmi trăiesc misiunea personală zilnic, aceea de susține oamenii să devină versiunea lor cea mai bună și fac acest lucru din toata inima, fie încurajând colegii și membrii echipelor cu care lucrez, facilitând cursuri de public speaking si mastermind, tabere de dezvoltare personală, programe de mentoring sau în cadrul sesiunilor individuale și de grup de coaching și hipnoterapie.”

MIRELA SABAU

Mirela Georgiana Sabău

“Sunt împlinită când însoțesc oamenii să ducă la capăt proiecte, să depășească dificultăți și să păstreze încrederea în ceea ce pot realiza. Cred în oameni, îmi place să-i văd cum reușesc și cresc. Cred în performanță realizată dintr-un loc de liniște, autenticitate și de echilibru, din contactul cu cine suntem cu adevărat. Și mai cred în importanța fiecărui pas spre mai bine și despre a crește și evolua într-un grup de dezvoltare și susținere, alături de alte persoane. Sunt recunoscătoare să pot da mai departe din ceea ce am primit și învățat de la cei cu care m-am format de a lungul timpului: Cătălin Zaharia, Peter Schutz, Benedykt Peczko, Melita Reiner, Sid Jacobson, Frank Pucelik, Tim Halborn, Jutta Ten Herkel, Ion Bucur, Raluca Mohanu și Doru Curteanu.” Ne bucuram ca in acest curs sa aducem elemente de lucru experiential, din analiza tranzactionala si din metoda constelatiilor familiale si sa folosim inteligenta grupului ca o sursa de inspiratie si invatare.