Te invitam la workshop-ul experiential “Relatia de Cuplu – Deschidere & Vulnerabilitate”

In aceasta intalnire vei avea ocazia:

  • Sa reflectezi asupra conditionarilor legate de modul in care iubesti si in care te astepti sa fii iubit/a
  • Sa iti intelegi propriul “scenariul de viata” privind relatiile de cuplu
  • Sa dai timp, spatiu si energie relatiei de cuplu (diferita de cea de parinti)
  • Sa afli cum iti poti deschide cu adevarat inima pentru a descoperi intimitatea profunda cu partenerul/partenera tau
  • Sa te conectezi cu calitatile esentiale ale inimii tale – acceptarea, increderea, inocenta, bucuria de a trai
  • Sa exersezi modalitati practice de a intretine relatia de cuplu (sa dai si sa primesti, sa ceri si sa refuzi)

Cum va fi acest workshop?

Va fi un workshop interactiv si experiential, in care vom analiza si vorbi mai putin, dar vom simti si experimenta mai mult. Vom folosi diverse practici corporale, imbinand instrumente de constelatii sistemice cu elemente de meditatie activa si miscare constienta. Ne vom bucura de muzica, dans, relaxare, reflectie si eliberare.

Relatia de Cuplu – Deschidere & Vulnerabilitate

Sambata 11 februarie, 10:00 – 18:00

UNDE?

Centrul Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri nr 16 (langa autogara Filaret)

Pretul workshop-ului este de 550 RON.

Beneficiezi de urmatoarele reduceri cumulative:

  • 10% pentru plata pana luni, 6 februarie
  • 10% daca esti deja membru in comunitatea Steps4Change (client de coaching individual sau participant la cel putin un curs deschis) sau client al lui Mihai Popa-Radu
  • 10% daca te inscrii impreuna cu partenerul/partenera de cuplu

Plata se face prin transfer bancar; mai multe informatii despre cum poti efectua plata vei primi prin e-mail in urma inscrierii.

Pentru a va rezerva locurile, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa info@seedsforhappiness.ro si veți primi de la noi detaliile de plata impreuna cu formularul de inregistrare. Locul va este asigurat dupa ce primim prin email formularul de inregistrare completat si confirmarea plații integrale.

Grupul de supervizare va fi facilitat succesiv de catre Raluca Mohanu, Doru Curteanu si Stefan Andrei. Raluca, Doru si Stefan sunt Master Coachi acreditati international si traineri in cadrul scolii de coaching “Steps for Change”.

RALUCA MOHANU

RALUCA MOHANU

Lucrez cu oamenii de peste 20 de ani, sunt facilitator sistemic si coach. Sprijin oameni dornici sa isi asume propriul destin, fie care sunt manageri din companii multinationale, antreprenori, soti/sotii, profesori, coachi, terapeuti, traineri sau parinti dornici sa isi imbunatateasca relatia cu copiii. In timp, mi-am definit propriul meu stil de lucru, uneori nonconformist. In lucrul cu clientii imbin armonios abordarea terapeutica (formarea mea principala fiind analiza tranzactionala) cu orientarea pragmatica si catre solutie, inspirata din practica indelungata de coaching. Cred ca omul este o fiinta spirituala si de aceea tehnicile de mindfulness sunt mereu prezente in workshopurile mele. Am fost inspirata in lucrul cu constelatiile sistemice de la mentorii mei, Claus Kostka si Barbara Morgan. Din 2017 coordonez grupuri si tabere de constelatii sistemice si am avut privilegiul sa vad efectele profunde si durabile ale acestei metode de vindecare. Incepand cu anul 2022 am deschis impreuna cu colegul meu Doru Curteanu formarea pentru facilitatori de constelatii “Pasi pentru Schimbare”.

MIHAI POPA RADU

MIHAI POPA-RADU

Sunt coach, facilitator al dezvoltarii integrative si speaker. Inca din 2004 am devenit din ce in ce mai preocupat de intelegerea dinamicii relatiilor inter-umane, atat in context organizational, cat si in cel de cuplu. Experienta mea in domeniu provine atat din studiu, cat si din lectiile primite si traite la “scoala vietii”, care au inclus atat perioade de agonie, cat si de extaz. Odata cu descoperirea mindfulness in 2007, am inceput sa devin constient de faptul ca mult-iubita minte nu poate funcționa bine decat atunci cand e in armonie cu Inima si corpul, iar muzica si dansul sunt parti integrante din viata mea si din modul in care lucrez. Pe parcursul anilor am experimentat si inclus diferite tipuri de practici care aduc laolalta cele trei parti care ma compun, printre ele numarandu-se practici de mindfulness, meditatiile active OSHO (pentru care sunt si facilitator acreditat), Trance Dance Ritual, Ecstatic Shaking si 5 Rhythms.