Relatii de cuplu constiente

Traim in vremuri in care razboiul, competitia, puterea sunt apreciate si incurajate social dar in acelasi timp suspinam in tacere dupa feminin, caldura, curgere. Ne anulam o parte din noi si apoi traim in dezechilibru si nemultumire. Suntem martori aproape zilnic la ironizarea femininului si la critica asupra masculinului dar cu toate acestea tanjim de secole la armonia femininului cu masculinul. Avem iluzia unei relatii de cuplu perfecte insa acceptam cu greu sa vedem ca realitatea ne arata mai degraba o lupta intre masculi si feminin si nu armonia mult ravnita.

Oricat de multe am observa in jur, ajungem la aceeasi concluzie: noi suntem aici pe Pamant deoarece Viata s-a manifestat prin uniunea dintre masculin si feminin, iar dorinta noastra este sa onoram Viata prin a trai frumos si a exprima acest lucru construind relatii de cuplu armonioase si constiente.

  1. Iti propunem ca in acest curs deschis:
    • Sa reflectezi asupra tiparelor de comportament de cuplu preluate din familia ta si a celor care se repeta in viata ta
    • Sa iti intelegi propriul “scenariul de viata” privind relatiile de cuplu pentru a putea trai cu partenerul tau in Prezent, “aici si acum”
    • Sa exersezi modalitati practice de a intretine relatia de cuplu (sa dai si sa primesti, sa ceri si sa refuzi)
    • Sa intelegi prin ghidajul Sufletului care este calea ta catre relatia de cuplu mult dorita

Cum va fi acest workshop?

Va fi un workshop interactiv, vom folosi principii din Analiza Tranzactionala alaturi de concepte inspirate din constelatiile de familie.