Lansam programul de
supervizare coaching 2019 – 2020
"Excelenta in Coaching"

Te invit sa fii alaturi de noi in programul de Supervizare “Excelenta in Coaching” – un program avansat, destinat celor care sunt deja familiarizati cu notiunile de baza de coaching și doresc sa își rafineze competentele prin sesiuni practice cu alți coachi invitați.
raluca-mohanu-coach

Care este intentia

Sa cream un spatiu sigur si generos pentru coachii dornici de dezvoltare in care:

  • Sa isi rafineze competentele de coaching individual si de echipa
  • Sa gaseasca solutii in abordarea clientilor existenti si potentiali de coaching
  • Sa abordeze teme sensibile de coaching (incalcari de etica, conflicte de interese, hartuire, transfer etc)
  • Sa isi creasca business-ul de coaching
  • Sa fim impreuna, sa crestem si sa ne bucuram de Prezenta unor coachi “ca noi” intr-un grup bazat de cooperare si solidaritate

Este pentru tine?

Daca ai deja experienta practica in coaching (fie in rolul de coach, fie ca manager) si doresti sa o rafinezi, daca preferi sa te dezvolti in cadrul unui grup si nu doar individual, daca vrei nu doar sa cresti ci si sa contribui la cresterea celorlalti, atunci te aflii in locul potrivit

Click pe butonul de mai jos si rezerva-ti un loc in program!

maini-euro

Ce trebuie sa stii despre grup

Valorile grupului

Grupul respecta codul deontologic al meseriei de coach, definit de International Coach Federation

De ce un grup pe baza de invitatie?

Pentru ca nivelul de lucru sa fie avansat; toti participantii sunt familiarizati cu notiunile de baza de coaching si au un nivel ridicat de maturitate personala.

Pentru a avea un nivel de incredere si siguranta crescute, pentru a garanta confidentialitate si a dezvolta un spirit de comunitate

Cum se desfasoara?

Sesiunile de supervizare sunt in esenta sesiuni de practica.

Participantii isi asuma succesiv 3 roluri principale: client, coach, observator. Astfel, coachul are o mini-sesiune de coaching cu un client, care aduce in coaching o tema reala, personala, asupra careia doreste un progres; apoi toti membrii grupului ofera feedback si feedforward coach-ului.

La finalul fiecarui grup de supervizare este incorporat si un modul sistemic, de coaching de grup, in care reflectam asupra tiparelor de lucru din propriul nostru grup de supervizare.

Numarul maxim de participanti: 12 persoane

3-OAMENI

cresterea accelerata a competentelor de coaching

feedback si feedforward de la persoane competente

sustinerea grupului, apartenenta la un grup de profesionisti

dezvoltarea abilitatilor de lucru sistemic

antrenarea smereniei si vulnerabilitatii

dezvoltare personala - principalul “instrument” de coaching esti chiar tu

Cine este facilitatorul grupului?

raluca-mohanu-coach
Sunt Raluca Mohanu, coach acreditat international si membra fondatoare a Asociatiei Romane de Coaching. Ma implineste sa lucrez cu alti coachi, sustinandu-i in dezvoltarea lor profesionala si personala. In ultimii 10 ani am colaborat cu scoala de coaching Noble Manhattan, lucrand cu coachi in formare ca trainer, mentor si supervizor. De 4 ani sunt Coaching Manager in cadrul comunitatii AS (Andy Szekely) Training & Coaching, oferind training si mentoring pentru dezvoltarea competentelor de coaching ale facilitatorilor. Din 2017 facilitez acest program de supervizare in coaching, “Excelenta in Coaching”, care este acum la a doua editie. Am o practica de coaching de succes care imbina coaching-ul de business cu life coaching-ul. Lucrez cu middle si top manageri din companii precum Abbott, Bayer, GlaxoSmithKline, Hamm Reno, Honeywell, Kaufland, INA Schaeffler, ING Bank, Leroy Merlin, Petrom, Raiffeisen, Romstal, Telekom, UNICEF, Vodafone, Valrom si Wienerberger. In programele de life coaching colaborez cu oameni care sunt pregatiti sa isi asume propriul destin, multi dintre ei dorind sa depaseasca ceea ce numim “middle age crisis”.

Ce spun clientii

“Admir faptul ca in aceste intalniri de supervizare ne descoperim, ne completam stilul de lucru, felul in care ne observam proiectiile Eu-lui, ne stimulam creativitatea datorita lucrurilor, informatiile pe care tu Raluca le impartasesti cu noi! Multumesc mult!”

Mihaela Toma, Coach

“Imi place ca exista in fiecare intalnire de supervizare si ceva de invatat si de practicat cu clientii (de exemplu, pentru mine a fost important sa invat cum sa lucrez cu emotiile). Apreciez ca avem libertatea de a folosi diverse tehnici, nu se interzice nimic anume. Imi place ca avem o structura a fiecarei zilei, dar exista si libertate in ea. Ma ajuta sa cresc! Super Program! Multumesc!”

Daniela Graure, Coach

“Sesiunile de supervizare facilitate de Raluca au reprezentat pentru mine o completarea fireasca a cursului de coaching, aplicarea a ceea ce am invatat, precum si oportunitatea de a vedea stiluri diferite de abordare a acestei profesii.

Am apreciat intotdeauna stilul Ralucai de a oferi feedback clar si punctual, intr-o maniera ferma si delicata in acelasi timp. De asemenea, mi-a placut ca la finalul zilei plecam si cu o unealta de coaching, exercitiu sau abordare diferita, explicate si aplicate pe un caz real.

De la Raluca am invatat cum sa ascult un client de coaching si mai ales sa fiu acolo pentru el/ea, sa imi ajustez vocea in sesiuni si apoi in viata de zi cu zi. Toate cele trei pozitii (coach, client, observator) sunt importante, astfel ca fiecare ia ceva din sesiunile de supervizare. In timp ce coachul isi dezvolta abilitatile, clientul este cel care isi da voie sa fie vulnerabil si deschis, sa impartaseasca subiecte care uneori pot fi delicate sau pe care nu le-a mai discutat cu nimeni. Acest spatiu sigur, confidential, imi da incredere sa adresez intrebari concrete despre ceea ce intampin in practica mea de coaching, despre nelamurarile pe care le am sau despre cum as putea aborda diferit un subiect cu un client.


In rolul de client gasesc un mediu in care pot sa fiu autentica si reala. Experienta Ralucai in Analiza Tranzactionala si Constelatii Sistemice ma ajuta sa am deschiderea de a intelege mai bine clientul in mediul lui de viata si cu sistemele din care face parte si care il influenteaza. Sesiunile de supervizare cu Raluca reprezinta o cale de a creste ca si coach, dezvoltandu-ti atat abilitatile profesionale, cat si calitatile umane, de a intelege mai bine viata si pe cel din fata ta. “

Olivia Nicula, Coach

“Lucrez cu Raluca in programul de supervizare de mai bine de un an si cu siguranta voi continua. La inceput am intrat in acest program cu intentia de a deveni un coach bun, gandindu-ma ca un om cu experienta si talentul ei ma va putea ajuta si sustine pe acest drum. Pe parcurs am constatat ca beneficiile au fost si sunt mult mai mari: am inteles ce inseamna sa faci parte dintr-un grup in care sa te poti arata fara masti sociale si sa te simti in siguranta, am vazut cum diferite perspective ma ajuta sa cresc si sa ma dezvolt, am sustinut si pe ceilalti in acest proces, si nu in ultimul rand am inteles ca a fi coach nu tine doar de instrumentele sau metoda pe care o folosesti, ci mai degraba de cat de mult iti pasa de omul din fata ta intr-un mod ecologic pentru el si intregul sistem ce ne inconjoara. Recomand cu caldura acest program, ca dealtfel tot ce poarta semnatura profesionista a Ralucai!

Bianca Vuta, Program Facilitator & Coach, AS Training & Coaching

“A fost un privilegiu sa lucrez cu Raluca in perioada in care m-am pregatit sa devin coach. Sesiunile de supervizare si de mentorat au fost foarte valoroase pentru mine si cred ca a fost cea mai buna cale de a invata repede si bine, pentru ca am lucrat cu persoana potrivita. Am beneficiat de profesionalismul si experienta extinsa, pe care Raluca le-a impartasit cu generozitate in perioada in care am lucrat impreuna si o recomand cu incredere pentru orice coach care vrea sa invete, sa evolueze si sa devina un profesionist adevarat.”

Laura Niculescu, Life & Business coach

“Formarea cu Raluca Mohanu a fost foarte valoroasa, mi-a influentat stilul de coaching si este singulara pe piata formarii de coaching. Recomand parcurgerea unui proces de supervizare in coaching oricarui viitor coach pentru a asigura o interventie si o relatie de coaching etica, de calitate si cu efect transformator.”

Alexandra Codleanu, Coach, Co-Creative Coaching

Lansam programul de supervizare coaching 2019 – 2020.
Rezerva-ti din timp unul din cele 12 locuri disponibile in program

Lasa-ne adresa ta de e-mail pentru a-ti trimite toate detaliile legate de plata, disponibilitate locuri si calendarul sesiunilor urmatoare ale grupului de supervizare.