steps4change-logo

Workshop

TRANSFORMAREA

convingerilor limitative

Ce sunt convingerile? Pe scurt, reprezinta ceea ce credem cu toata taria ca este adevarat. Sunt ganduri asociate cu emotii pe care le-ai rulat constant, de obicei pe perioada a multi ani. Pot fi credinte care ne ajuta (“Merit sa am succes”) sau credinte care ne limiteaza (“Succesul nu este pentru oameni ca mine”).

raluca-mohanu-coach

Ce primesti in acest program?

Explorarea convingerilor limitative nu este intotdeauna facila deoarece ele “locuiesc” in inconstientul nostru. Sunt acele generalizari, care ni se pare ca au valoare de adevar absoluta, chiar daca nu e ajuta – “Banii nu cresc in copaci”, “Viata e grea”, “Relatiile nu dureaza”, “Nu are rost sa ai incredere in straini”, “Trebuie sa te descurci singur”, “Oamenii te abandoneaza la greu”.
Iti propun sa facem impreuna un exercitiu de sinceritate – sa onoram partea din noi care ne ajuta si ne sustine (convingerile potentatoare) si sa aducem la lumina si sa transformam sabotorul nostru interior (convingerile limitative). Astfel, sa ne luam timp si energie nu pentru a schimba mediul exterior, ci pentru a-l transforma pe cel interior.
In loc sa ne concentram energia pe a schimba realitatea exterioara, sa ne transformam realitatea interioara…care va atrage apoi transformari si in viata noastra “reala”.

Ce vei obtine din acest workshop?

– Iti onorezi sistemul de convingeri care te sustine
– Identifici modul prin care te auto-sabotezi prin credinte limitative in principalele domenii ale vietii
– Intelegi loialitatile tale ascunse fata de familia ta si iti dezvalui angajamentele pe care ti le-ai asumat la un moment dat in viata si astazi nu iti mai sunt de folos
– Ai 3 modalitati practice de a lucra cu propriul sistem de convingeri limitative care iti antreaza toate cele 4 inteligente (corp, minte, emotii, spirit)
– Iti dezvolti obiceiurile zilnice potrivite tie care te ajuta sa iti mentii convingerile pozitive

REZERVARI

Cum va fi acest workshop?

Vei lucra experiential, antrenand toate cele 4 inteligente (corp, minte, emotii, spirit). Vom folosi concepte precum convingeri/ credinte, cadrare si recadrare, Scenariul de Viata, injonctiuni parentale.

UNDE?

La Seeds for Happiness, Strada Fabrica de Chibrituri nr 16, sala Happy (demisol).