steps4change-logo
Un an de viata rotunda 2023-2024

Vrei ca 2024 sa fie cat mai aliniat cu dorintele sufletului tau?
Esti hotarat ca 2024 sa fie cu adevarat un An Nou pentru tine?
Iti doresti sa simti ca anul viitor sa simti ca mergi pe drumul tau in ritmul tau?
Te invit atunci la cea de-a zecea editie a programului
“Un an de viata rotunda”!

Exersezi recunostinta. Te bucuri de ceea ce ai deja in viata ta si lasi anul trecut sa plece, cu bucuriile si momentele sale mai dificile, cu lectiile sale pentru tine.

Creezi spatiu pentru ceva nou. Afli metode practice despre cum poti renunta la ceea ce nu iti mai este util, pentru a crea spatiu de crestere pentru tine in 2024.

Vizualizezi. Iti dai voie sa iti imaginezi un an care te-ar ajuta cel mai mult sa evoluezi, un an in care sa fii aliniat misiunii tale personale. Stii cum vrei sa cresti si sa contribui in 2024. Iti stabilesti intentii puternice pentru acest an prin care sa ai grija de corpul, mintea, emotiile si spiritul tau. Vizualizezi viata ta implinita, in care pasivitatea si agitatia au fost inlocuite de actiune coerenta si constanta.

Te apuci de treaba. Intelegi ceea ce nu se spune de obicei despre “legea atractiei” – faptul ca pe langa intentie, “munca” (citeste obiceiurile zilnice) este esentiala. Gasesti cele mai bune modalitati pentru tine de a crea un “context de inevitabilitate” pentru ca lista ta de “New Year’s  Resolutions” sa se intample. Descoperi cum sa scapi de rutinele care te blocheaza si nu te mai lasi distras de activitati care nu te dezvolta.

Ce vei obtine din acest workshop?

  • Lista motivelor tale de recunostinta pentru anul 2023
  • Ritualuri simple si puternice de renuntare la tot ceea ce nu iti mai serveste (obiecte, convingeri limitative, emotii, idei, obiceiuri)
  • “Dream Board”-ul tau (viziunea ta exprimata prin colaj) pentru 2024
  • Principalele tale intentii si obiective pentru 2024
  • Lista obiceiurilor zilnice care sa iti sprijine intentiile pentru 2024
  • Modalitati practice de stabilire si mentinere a obiceiurilor pe termen lung

Cum va fi acest workshop?

Vei lucra experiential, combinand tehnici de coaching (gestionarea tranzitiilor, vizualizarea, dezvoltarea obiceiurilor) cu elemente inspirate din terapia prin arta (exercitii cu imagini, colaj). Va fi un workshop interactiv in care iti vei antrena toate cele patru inteligente (corpul, emotiile, mintea si spiritul).

Un an de viata rotunda. 13.01.2024

Sambata, 13 ianuarie 2024 ora 09:30 – 13:00.

UNDE?

La Seeds for Happiness, Strada Fabrica de Chibrituri nr 16.

CARE ESTE INVESTIȚIA TA?

Pretul este de 350RON.

Beneficiezi de reducerea de 10 % daca esti membru in comunitatea Steps4Change (client de coaching individual sau participant la cel putin un curs deschis).

Plata se face prin cont bancar; mai multe informatii despre cum poti efectua plata vei primi prin email in urma inscrierii.