Crezi intr-adevar ca meriti, poti si stii sa fii prosper?
Esti pregatit sa elimini blocajele in calea prosperitatii tale?
Iti doresti sa ai convingerile care sa te ajute sa iti atingi obiectivele financiare?

In acest caz, te invit la workshopul

Mentalitatea abundentei

Workshop

raluca-mohanu-coach

Ce vei obtine din acest workshop?

 • Intelegi relatia ta cu prosperitatea, si mai specific, cu banii
 • Inveti cum convingerile tale iti influenteaza prosperitatea
 • Identifici credintele limitative legate de bani si modul in care acestea te saboteaza; lucrezi la transformarea lor
 • Inveti cum sa iti gestionezi paleta larga de emotii legate de bani
 • Intelegi modul in care tiparele de comportament ale familiei tale au influentat relatia ta cu abundenta
 • Lucrezi cu 4 concepte cheie: Abundenta & Saracie si A economisi & A cheltui
 • Iei deciziile potrivite pentru tine acum, ca Adult in legatura cu prosperitatea

Este pentru tine daca:

 • Iti doresti sa dai mai multa importanta si respect prosperitatii
 • Ti-ai dat seama ca mult timp nu ai dat suficienta importanta banilor, i-ai desconsiderat sau poate i-ai considerat “nespirituali”
 • Desi castigi multi bani, nu reusesti sa economisesti sau sa te bucuri si tu de ei (poate iti este usor sa cumperi lucruri pentru ceilalti, dar nu pentru tine)
 • Traiesti constant in teama ca nu vei avea suficienti bani pentru a supravietui (desi realitatea contului tau este complet diferita)
 • De fapt, inca esti destul de suspicios fata de oamenii bogati, crezand ca “nu poti sa fii bogat si cinstit”

Care este investitia ta?

Pretul workshop-ului este de 700 RON.
Beneficiezi de urmatoarele reduceri cumulative:

 • 20% daca platesti cu o saptamana inainte de data efectuarii cursului
 • 10% daca esti deja membru in comunitatea Steps4Change (client de coaching individual sau participant la cel putin un curs deschis)

Plata se face prin cont bancar; mai multe informatii despre cum poti efectua plata vei primi prin e-mail in urma inscrierii.

UNDE?

La Seeds for Happiness, Strada Fabrica de Chibrituri nr 16, sala Happy (demisol).

REZERVARI

Mentalitatea-abundentei
* articol publicat si pe portalul de dezvoltare personala www.empower.ro Se spune ca Albert Einstein, aflat la sfarsitul vietii a fost intrebat care este cea mai importanta decizie pe care un om o ia pe parcursul vietii. Dupa ceva timp de gandire, Einstein a raspuns: “Sa raspunda la intrebarea daca universul este un loc prietenos”. Modul in care percepem lumea inconjuratoare se concretizeaza prin credintele noastre interne. Credem ca este “suficient loc sub soare pentru mine si pentru ceilalti” sau, dimpotriva, credem ca “lumea e rea”. Cred ca ne putem influenta decisiv universul prin modul in care gandim si simtim. Astfel, avem o lume frumoasa si datorita lumii noastre interioare armonioase. Pe de alta parte, ne putem “polua” realitatea interna si afecta realitatea externa (probleme la serviciu, situatie financiara dificila, relatii conflictuale, sanatate precara) printr-o mentalitate “nociva”.

Ce sunt credintele?

Credintele sunt convingeri pe care le asumam ca fiind adevarate despre noi si despre ceilalti. Credintele nucleu se formeaza pana in varsta de 7 ani, prin preluare inconstienta de la figurile parentale care ne inconjoara. Deoarece se formeaza la o varsta atat de frageda, limbajul prin care se exprima este simplu, nesofisticat. Credintele se “imprima” in noi si le consideram adevaruri pe care deseori nu le mai punem sub semnul intrebarii. Toti avem anumite credinte potentatoare (care ne ajuta) si limitative (credinte care ne blocheaza). Sunt 3 verbe cheie pe care le regasim in multe credinte:
 • a putea / a nu putea (ceea ce cred ca pot / ca nu pot)
 • a sti / a nu stiu (ceea ce cred ca stiu / nu stiu)
 • a merita / a nu merita (ceea ce cred ca merit / ca nu merit)

Care sunt credintele tale despre bani?

Pentru a ilustra credintele legate de mentalitatea abundentei, un subiect interesant sunt banii. Evident, abundenta inseamna mai mult decat banii, dar cred ca banii sunt unul din indicatorii abundentei relativ usor de cuantificat. Credintele legate de bani sunt foarte diverse si nu intotdeauna usor de depistat. De exemplu, putem crede ca banii “sunt ochiul dracului” si ne aduc nefericire. Putem crede ca banii ne indeparteaza de o viata spirituala. Banii pot fi ceva ce “ne scapa mereu printre degete” si sunt dificil de obtinut. Putem spera ca banii ne vor rezolva problemele personale sau ca ne ajuta sa fim atragatori pentru sexul opus. Sau… am putea crede: avem tot ceea ce ne trebuie pentru a castiga banii pe care ni-i dorim. Banii vin usor catre noi. Este usor si amuzant sa avem banii. Meritam sa fim bine platiti pentru munca noastra. Ne plac banii si posibilitatile pe care ni le ofera. Atragem bani. Banii ne ofera posibilitatea de a avea o viata abundenta, in care putem accesa cai de dezvoltare personala si spirituala.

O veste buna: ne putem schimba credintele

Indiferent de subiect, credintele fac parte din noi si sunt ceea ce am fost pana acum. Pe de alta parte, ca adulti ne putem schimba acum credintele. Este in puterea noastra sa decidem ce credinte preluam cu noi in calatoria vietii sau ce abandonam. Credintele pot fi o povara foarte greu de dus sau o sursa de energie – si depinde de noi cum vrem sa mergem prin viata: impovarati de propriile noastre bariere sau usori ca un fulg… Inchei cu aceasta veste buna: depinde de noi sa avem credintele care ne ajuta sa traim viata pe care ne-o dorim! Daca vrei sa afli mai multe despre credintele tale si cum iti poti dezvolta credinte care sa te ajute, te astept la cursul deschis “Mentalitatea abundentei”, organizat de Steps4Change, marti, 26 mai, ora 18:30. Detalii si inscrieri pe emailul meu: raluca.mohanu [at] steps4change.ro.