Monica Vardarie
Monica Vardarie

De foarte multe ori în viață am ajuns la concluzia că răbdarea este capacitatea care mă ajută să observ ce este mai bun în fiecare om.
Sunt un om cu calități și defecte, mă străduiesc să trăiesc frumos și prin ceea ce fac să aduc plus valoare vieții mele și a celor cu care interacționez.
Profesez ca psiholog de formare cognitiv- comportamentală și lucrez cu copii și familiile acestora din anul 2005.
Îmi place ce fac și sunt recunoscătoare pentru asta.
Îmi place sentimentul pe care-l trăiesc când văd evoluția unui copil, imi place când văd în ochii părinților scântei de speranță și credința că se poate. Este nevoie de răbdare, fiecare dintre noi avem ritmuri diferite iar procesul de învățare și creștere se desfășoară in ritmul propriu al fiecăruia.
Experiența de până acum ma ajutat să realizez că formarea de psiholog nu implică doar studiu intensiv ci și formare și crestere individuală.
Înțelegerea, acceptarea și empatia față de celălalt se așează doar pe o profundă cunoaștere și autoacceptare iar pentru procesul ăsta a fost nevoie de răbdare, voință și perseverență. Calități pe care le exersez zilnic și în lucrul meu cu oamenii.
Dacă citești aceste rânduri e clar că îți dorești să schimbi ceva sau să treci la nivelul următor și ești în cautare de un însoțitor în procesul tău. Te pot însoți.
Te aștept ,
Monica Sonia Vardarie